San Marco genåbner efter stor renovering: Vi vil have mere frihed i køkkenet

thumb image

Onsdag den 19. august genåbner San Marco med det nye navn Belis Kitchen. Det sker med moderniserede lokaler og en ny tilgang til køkkenet.

I 1996 slog den italienske restaurant San Marco dørene op for første gang på Frederiksberg med den italienske Zangrando-familie bag roret. Nu, snart 20 år senere, er det ifølge Marc Zangrando tid til nye boller på suppen, og derfor har stedet undergået en større renovering og genåbner på onsdag.

Med genåbningen kan restauratør-familien åbne op for nye og moderniserede lokaler. De hyggelige omgivelser vil dog være intakte, understreger Marc Zangrando:

”San Marco havde en 80’er indretning, og nu har vi moderniseret stedet og skabt mere rene linjer. Men det har været vigtigt for os at opretholde den hyggelige atmosfære i restauranten, for det er noget, som vores gæster sætter stor pris på.”

Mere frihed

Med forvandlingen til Belis Kitchen bevæger restauranten sig desuden væk fra at være en italiensk restaurant, og det skyldes ifølge Marc Zangrando et ønske om at have mere frihed i køkkenet:

”Vi vil ikke låses fast ved udelukkende at være en italiensk restaurant. Vil vil være en alsidig restaurant, hvor vi kan servere den mad, som vi har lyst til,” fortæller han og tilføjer:

”Det giver os mere frihed til at arbejde med råvarerne og til at servere det allerbedste, som sæsonerne har at byde på.”

Ifølge Marc Zangrando kan de nye retter involvere alt fra fjordrejer og stenbiderrogn til en bøf bearnaise.

Som noget nyt vil Belis Kitchen desuden satse på menuer til overkommelige priser. Det involverer en 3-retters menu til 250 kr. og en 5-retters til 295 kr.

Har du lyst til at opleve Belis Kitchen, kan du læse mere og booke bordet her.

Om Belis Kitchen

– Beliggende på Falkoner Allé på Frederiksberg.

– Drives af familien Zangrado, der består af Belisario og hans to sønner Michel og Marc

– Har forbindelse til Belis Bar, der er beliggende på Smallegade på Frederiksberg.

Belis Kitchen

You may also like...