Velkommen til Café Piccolo – Hadsunds nye mødested på torvet

thumb image

I sidste uge slog Café Piccolo dørene op i Café Baghusets gamle lokaler midt på torvet i Hadsund. Her kan du få en velfortjent pause fra shoppingturen, mens du nyder en god omgang klassisk cafémad

Har du gået dig en strøgtur på gågaden i Hadsund for nyligt?. Så har du sikkert bemærket, at der har været noget i gære i lokalerne på Torvet 1, der tidligere husede Café Baghuset.

Den 1. september overtog den erfarne restauratør Antonio Oliveto, der også ejer Davinci Ristorante ved Mariager Fjord, nemlig matriklen midt på gågaden. Og her har han netop åbnet Café Piccolo, der som navnet antyder, har klassiske café-retter på kortet.

Antonio har godt 30 års erfaring med at drive restauration i Hadsund, og siden overtagelsen har målet være at skabe et hyggeligt og uformelt samlingssted for byens borgere.

En pause fra shoppingen

Hos Cafe Piccolo sætter de en ære i friske råvare, og at tingene er lavet fra bunden. Husets køkkenchef hedder Per Nielsen, og han har selv stået i lære på Davinci Ristorante for år tilbage. Sammen med sit køkkenteam ser han frem til at kræse for smag og udtryk indenfor de klassiske caféretter.

Her kan du blandt andet komme forbi til en velsmurt sandwich med kylling, bacon og karry eller hvad med luksusrejer med æg og dilddressing? Der er også panini med serano, salater med pasta og bulger, toast og burger på menuen. Til at komplimentere måltidet kan du slubre en frisklavet juice i dig eller nippe til en varm kop kaffe.

Med central placering er det et oplagt sted at gå hen, når du har brug for en velfortjent pause fra shoppingturen. Stedet er også oplagt til en god omgang venindehygge over en frokost, en romantisk date eller en dejlig aften med familien.

Vil du prøve Café Piccolo? Book dit bord her.


Book på Café Piccolo ➤

You may also like...