Velkommen til Bangkok! Få grillede lækkerier tilsat asiatisk touch på Nimb Bar’n’Grill

thumb image

Vild med asiatiske smage og godter fra grillen? På Nimb Bar’n’Grill får du “Street Kitchen Deluxe”, der er lige så sanseligt som på et madmarked i Bangkok  

Annonce: Har du været i Asien har du med stor sandsynlighed oplevet en kulturrig tur på madmarked.

Du mærker duften af de varme krydderier, der rammer næseboret, føler varmen fra flammerne, der sprutter op fra panderne i boderne, og snuser til røgen fra grillene, der hænger overalt i luften omkring dig.

Mens du bestemmer dig, for hvor du skal spise, sidder folk omkring dig på farverige plastikmøbler og nyder en Chang-beer, omgivet af kulørte lamper og masser af god stemning.

Så bliver det næsten ikke mere hyggeligt. Og ved du hvad? Du behøver ikke sætte kursen mod Bangkok for at opleve det igen. Du kan nøjes med at tage et smut til indre by på Nimb Bar’n Grill

Grillmad med asiatisk touch

Selv om plastikinteriøret og de kulørte lamper er skiftet ud til et mere nordisk og elegant udtryk – med fletmøbler og høje, grønne stueplanter – så er stemningen den samme. Den høje varme, vældet af dufte og de intense smage fra madmarkederne er nemlig den store kilde til inspiration.

Kokkene er fra Thailand, har fået det asiatiske køkkendyder ind med modermælken. De servere lækkerier fra grillen med et asiatisk touch, som de kalder “street kitchen deluxe”.

”For mig er det rigtig spændende at få lov til at vise, at grillmad kan løftes og præges i en interessant retning ved hjælp af de råvarer, jeg er vokset op med,” siger Gastronomisk chef, Nan K. Kortaisong, der har en fortid på michelinrestauranten Kiin Kiin, og fortsætter:

“Gæsterne kan forvente både elegante og intense smage af fiskesauce, lime, kokosnød, passionsfrugt, chili, citrongræs, koriander og meget mere,”

Masser af “chim”, tak

Menukortet afslører at de moderne fortolkninger af de asiatiske signaturretter blandt andet byder på grillet dansk jomfruhummer med yam-marinade, frisk citrus og koriander. Thailandsk ”Beurre blanc” som er en vegetarisk, rød karryret med sæsonens grønt og thaibasilikum. Til de kød-glade kan der også bestilles en ribeye med pad kee mao, karotter og sæsonens svampe. Hovedretterne starter fra 195,-

Hvis du vil tages med på rejse gennem det asiatiske køkkens grundsmage, skal du bestille stedets Chim-menu, som betyder smag på thai. Her kan du vælge mellem 4 eller 6 retter til 395,- og 595, – det var da ikke galt, for en rejse til Asien!

Cocktails med citrongræsinfuseret hvid rom

I Asien drikker de ofte øl og drinks. Vin er knap så traditionelt at skåle i til maden i denne del af verden. Derfor har du på restauranten også mulighed for at bestille cocktails med asiatiske smagnoter, når du skal slukke tørsten, mens du spiser.

Her kan du prøve Tarlée daiquiei med citrongræsinfuseret hvid rom med lime og sukker. Eller hvad med en Phuket colada med mørk rom og falernum med kokos, litchi, lime og sukker?

Til dem, der ikke kan undvære et godt glas vin, er der selvfølgelig også et stort vinkort at gå ombord i.

Fristet til af prøve Nimb Bar’n’Grill book dit bord her:


Book på Nimb Bar'n'Grill ➤

You may also like...