Ny vin- og spisebar åbner på Amager

thumb image

På fredag den 10 februar åbner en ny vinbar på Amager – navnet er Toto og bag restauranten er holdet bag den succesfulde Salon 39. 

Det er nu ikke så dumt at holde til på Amager. I hvert fald ikke hvis man er til god vin og mad.

På fredag den 10. februar vil en ny mad- og vinbar se dagens lys, og her kan du se frem til et lokalt sted, hvor du kan kigge forbi til en enkelt hverdags-ret eller gå all in med vin i stride strømme.

Navnet på det nye sted er Toto, og det er folkene bag den populære Salon 39 på Frederiksberg, der står bag.

Menuen

På menuen finder du ærlig og enkel middelhavsmad, som kan bestilles som små og større retter – afhængig af dit sult-niveau.

Som et fast indslag på menuen vil man finde en 800-grams Cote de Boeuf med bernaise til 2 personer. Derudover vil Toto også servere et udvalg af snacks, oste og charcuteri i hele åbningstiden.

Vin i mange afskygninger

Toto er en kombineret mad- og vinbar, og derfor kan du naturligvis også vente dig et stort udvalg af vine. Der vil både være de klassiske af slagsen samt naturvine og biodynamiske vine.

Herudover vil der altid være minimum 15 forskellige vine på glas at vælge mellem, som udskiftes ofte. Tirsdag, onsdag og torsdag vil man som et fast indslag kunne få et glas cava til en flad 50er, og en hel flaske til 250kr.

Holdet bag

Bag Toto Vin & Spisebar står en gruppe på fire personer. Kasper Georg Jensen, Thomas Raae Rasmussen, Jakob Koch Nielsen og Morten Lindegaard Skjold Jensen.

Kasper og Thomas står bag Salon 39 på Frederiksberg samt cocktailbaren Holmens Kanal. Jakkob og Morten har de sidste tre år sammen drevet Salon 39 til dagligt som henholdsvis køkkenchef og restaurantchef.

Adresse: Amagerbrogade 145 st. tv., 2300 København S


Book bord på Toto ➤

You may also like...