Ny café holder orienteringsløb med gratis kage

thumb image

For at fejre, at de er kommet flyvende fra start holder Café Livingstone orienteringsløb om Sortedams Dossering og byder på gratis anmelderrost kage. 

Mangler du en hyggelig plan for din søndag? Tag på gåtur rundt om Sortedammen og kig forbi nye Café Livingstone, der byder på gratis kage til anledningen.

På søndag den 12. februar starter de arrangementet Lake & Cake, hvor besøgende kan hente et klippekort hos caféen og derefter optjene kage ved at tage på tur rundt om Sortedams Dossering. Her kan du få dit klippekort klippet med små orienteringsløbs klippetænger, som er opsat ved søbreddens bænke.

Herefter er belønningen kage hos Livingstone.

Og det er ikke bare hvilken som helst kage, der er tale om. I Politiken fik den benævnelsen “Bagværk i særklasse” i den seneste anmeldelse.

World cuisine

Livingstone åbnede dørene i efteråret 2016 og har siden da høstet positive anmeldelser i både Berlingske og Politiken.

Du kan se frem til en hyggelig café, der henter inspiration fra world cuisine og tapas, som de løbende udvikler for at kunne stille lækkersultne gæster tilfredse.

De har netop introduceret nye retter, som Croque Monsieur, grøn pandekage med limesmør, klatkage af søde kartofler med syrnet fløde, quinoasalat med hestebønner og avocado samt skinke kogt med urter.

Indehaver Thor Andersen siger om køkkenet: ”Det er ikke bare tapas, men mere Livingstones favoritter fra hele verden, som f.eks. krogmodnet oksefilet på spyd med hummersmør og krydderurter – eller små sprøde risottokugler med safran.”


Book bord på Livingstone ➤

You may also like...