Her er årets mest populære restauranter på Fyn

thumb image

I løbet af 2017 har næsten 200.000 gæster vurderet deres restaurantbesøg gennem DinnerBooking – her får du topscorerne på Fyn. 

2017 ligger bag os, og det har været et år med masser af spændende restaurantnyheder og hæder til den fynske gastro-scene.

Derfor er der også masser af se til, hvis du er glad for at spise på restaurant.

For at give dig lidt ekstra inspiration til dine restaurantbesøg i 2018, får du her overblikket over de restauranter, som har klaret sig bedst – set fra gæsternes perspektiv.

Vi har nemlig taget temperaturen på gæsternes restaurantoplevelser med en samlet opgørelse for hele 2017 – baseret på hele 186.969 gæsteanmeldelser.

Topscorer i Nyborg

Blandt de fynske restauranter er det i særdeleshed Restaurant Lieffroy i Nyborg, der gør sig positivt bemærket blandt gæsterne. Men på listen finder man også andre populære kendinge som Rudolf Mathis i Kerteminde og Balcony i Odense.

Om Lieffroy skriver gæsterne blandt andet:

“Det var en gennemført oplevelse fra vi trådte ind af døren til vi forlod restauranten igen. Særdeles kompetent personale. Vi kommer helt sikkert igen,” – Ulrich

“Lieffroy er mit yndlingssted – lige fra du træder ind af døren og til du går igen er der fantastisk service – man føler hver enkelt tjener har overskud, helt styr på deres mad / vin ned til mindste detalje – samt også har tid til at snakke lidt, selvom restauranten er fyldt op med gæster og der summer af travlhed,” – Sanne

Top 5 på Fyn i 2017

  1. Lieffroy, Nyborg
  2. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  3. Balcony, Odense C
  4. Restaurant Cro’n, Odense C
  5. Kok & Vin, Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 2017 er baseret på i alt 186.969 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...