Årets sidste top 5: disse restauranter i København var gæsterne vilde med i december 2018

thumb image

Hvilke restauranter var populære blandt gæsternes anmeldelser på DinnerBooking.com i december 2018? Se årets sidste top 5 lige her.

I december måned 2018 har mere end 21.500 gæster på landsplan anmeldt deres restaurantbesøg på DinnerBooking.com. De restauranter, der faldt i gæsternes smag i den sidste måned af 2018, byder både på danske klassikkere, fristelser fra Støvlelandet mod syd og menuer præget af aktuelle udstillinger.

På førstepladsen finder vi italienske ENOMANIA, hvor du kan nyde risotto og pastaspecialiteter i verdensklasse, der skifter efter sæson, som du kan skylle ned med gode druer. ENOMANIA er flere gange blevet hædret med en Bib Gourmand i Michelin Guiden.

Galleriinspireret og klassisk køkken

På anden pladsen ligger Krebsegaarden, der er at finde på Studiestræde i hjertet af København, der har en menu og udsmykning, der skifter efter den aktuelle udstilling på Galleri Krebsen, der ligger i baghuset.

Næsten nyåbnede Restaurant MA i det røde ildebrandshus ved Gammel Mønt er strøget ind på tredjepladsen. Her serveres klassiske retter af sæsonens råvarer, der smager så godt, at de er placeret helt i top blandt gæsternes favoritter.

Se resten af listen herunder:

Top 5 i København december 2018

  1. ENOMANIA, Frederiksberg 
  2. Krebsegaarden, København K 
  3. Restaurant MA, København K 
  4. Schønnemann, København K
  5. Osteria 16, København V

Om gæsteanmeldelser

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for december 2018 er baseret på 21.502 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...