Århusiansk gourmetrestaurant har Østjyllands gladeste gæster

thumb image

Michelin-restauranten Gastromé er den østjyske restaurant, som har de gladeste gæster lige nu. Det viser en ny opgørelse fra restaurantsitet DinnerBooking.com. Se hele oversigten her. 

Efteråret er  for alvor kommet over os, og så kan det være nødvendigt med lidt ekstra selvforkælelse på en af byens gode restauranter. Mangler du lidt inspiration, kan du lytte til gæsternes vurderinger.

I den forgangne måned har intet mindre end 12.382 gæster været ved tasterne for at bedømme deres restaurantbesøg via restaurantsitet Dinnerbooking.com, og helt i top med de mest positive anmeldelser i Østjylland, finder man den aarhusianske Michelin-restaurant, Gastromé.

Blandt de positive anmeldelser skriver gæsterne blandt andet:

”Fantastisk oplevelse!!” – Jesper

”Der blev på alle måder taget hånd om os og kræset for os på Gastromé.  Tjenerne havde et øje på hver finger, men vi fornemmede ingen stress. Alt foregik i et roligt og behageligt tempo, så vi kunne nyde de 9 fantastiske retter i ro og fred i det smukke lokale.” – Lone

”Oveni alt det gode var især betjening og stemning meget charmerende” – Anemarie

På andenpladsen finder man den populære Kähler Villa Dining i Risskov (foto), der også er nomineret til “Byens Bedste Spisested til Prisen” af AOA

Top 5 i Østjylland i september

  1. Gastromé, Aarhus C
  2. Kähler Villa Dining, Risskov
  3. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  4. Fru Møllers Restaurant, Odder
  5. Restaurant Fedet, Risskov

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for september 2016 er baseret på 12.382 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...