Nyåbnet aarhusiansk fiskerestaurant er et hit hos gæsterne

thumb image

I juli måned har mere end 18.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg på DinnerBooking.com. Blandt topfavoritterne er nyåbnede Restaurant PiLK, der er strøget ind på en tredjeplads over de bedst anmeldte restauranter i Østjylland.  

Det er ikke mere en to måneder siden at Restaurant PiLK slog dørene op for første gang midt på Klostertorvet i Aarhus. Men ikke desto mindre, er fiskerestauranten allerede yderst populær blandt gæsterne. PiLK er nemlig strøget ind på top 3 over de bedst gæsteanmeldte restauranter i Østjylland i juli måned på DinnerBooking.com.

Tryller med smagene

På restauranten, der er en del af CanBlau, er det fisk og skaldyr, der er i centrum. Og det ser altså ud til at falde i gæsternes smag. De skriver blandt andet:

“Vi havde købt et åbningstilbud med bobler, snacks, 5 serveringer og 3 glas vin. Vi fik en fantastisk oplevelse. De tryller med smagene. Jeg havde spurgt efter en sukkerfri dessert og hold nu op …igen blev der tryllet. Jordbær og sukkerfri cacao is. Tak PiLK…for vidunderlig mad og en super betjening. Vi kommer igen :)” – Ole Leif

“Alle var veloplagte med info og bidrog til den gode stemning. Maden var forrygende. Vi blev passet op til den store guldmedalje. Maaaange gange tak for mad og en uforglemmelig aften.” – Gerd Lise

Åbningstilbud

Da restauranten stadig er ny, kører de i øjeblikket med deres åbningstilbud, hvor du får champagne & snacks, 5 serveringer og 3 glas vin for 500 kroner. (minimum to personer) Se og bestil her:

Åbningstilbud på PiLK ➤

Top 5 i Østjylland juli 2018

  1. Restaurant Moment, Rønde
  2. Domestic, Aarhus C
  3. PiLK, Aarhus C
  4. Nordisk Spisehus, Aarhus C 
  5. Gastromé, Aarhus C

Om gæsteanmeldelser

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juli 2018 er baseret på 18.153 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...