Top 5: To nye restauranter til tops på Sjælland

thumb image

I juli måned har mere end 18.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg på DinnerBooking.com. I denne måned har Rønnede Kro og Restaurant Schønnemann begejstret deres gæster i sådan en grad, at de er strøget helt til tops i juli måned. 

Leder du efter nye spisesteder, du skal afprøve? Så skulle du måske sætte kursen mod Restaurant Schønnemann og Rønnede Kro. Begge restauranter er for første gang kommet på top 5 listen over de gladeste gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com på Sjælland i juli måned.  De indtager henholdvis 4. – og 5. pladsen kun overgået af Krebsegården, Søllerød Kro og Støvlet Katrines Hus.

Begge restauranter har flere gange ligget placeret i top 10, men er nu begge strøget helt op i toppen af listen.

Det siger gæsterne

Restaurant Schønnemann: “Det er så dejligt en mad oplevelse, at vi har anbefalet jer til mange og har igen i år haft nye gæster med inde hos jer… og vi kommer igen meget snart.. I er så søde og sjove og ikke mindst fanger i os hver gang med jeres dejlige humør…” – Helle

Rønnede Kro: “Perfekte rammer for en hyggelig frokost på terrassen! Vi kommer gerne igen og hiver nye venner med, så de kan se den smukke kro og opleve den skønne betjening samt fantastiske mad” – Anders

Top 5 på Sjælland juli 2018

1. Krebsegården, København K
2. Søllerød Kro, Holte
3. Støvlet Katrines Hus, Sorø
4. Restaurant Schønnemann, København K
5. Rønnede Kro, Rønnede 

Om gæsteanmeldelser

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juli 2018 er baseret på 18.153 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...