Bæredygtig vegetarrestaurant har de gladeste gæster i Østjylland

thumb image

I marts måned har mere end 23.000 anmeldt deres restaurantbesøg på DinnerBooking.com. Restaurant Moment i Mols Bjerge på Djursland stryger ind på toppen af listen over de gladeste gæsteanmeldelser i Østjylland.

Midt i naturens vilde spisekammer i Mols Bjerge på Djursland finder du Restaurant Moment, der serverer unik vegetarisk mad. Moment er ikke ‘bare’ en restaurant, men et miljøorienteret projekt, hvor fødevarer, drikkevarer, dyrkning og byggeri går op i en højere bæredygtig enhed.

Værner om miljøet

“Vores mad er baseret på en helt specifik tilgang til råvarer. Udgangspunktet er vores egen permakulturhave, der omgiver restauranten. Dernæst følger vilde ingredienser fra naturen omkring os samt helt friske bæreygtigt producerede råvarer fra lokale avlere. Først i yderste ‘led’ følger økologiske varer. Vi ønsker hermed at vise at bæredygtighedsambitionen for råvarer bør være højere end ‘kun’ økologi,” lyder det fra indehaveren af restauranten, Rikke Storm Overgaard.

Et hit hos gæsterne

Restauranten slog dørene op for den nye sæson d. 1. marts 2018 og gæsterne er allerede vilde med stedet. I marts måned er Restaurant Moment strøget ind på førstepladsen over de bedst anmeldte restauranter i Østjylland på DinnerBooking.com.

Om restauranten skriver gæsterne blandt andet:

”Aldrig tidligere har vi haft en bedre smageoplevelse. Dette fra 1. bid. Vi kommer helt sikkert igen til sommer, og vil give vore bedste anbefalinger til venner.” – Lea

”Fantastisk sanselig oplevelse! Det så tydeligt at mærke, at Moment brænder for deres kram og tror på det, de serverer. SKØN oplevelse!” – August

Top 5 i Østjylland i marts 2018

  1. Restaurant Moment, Rønde
  2. Bådcafe, Aarhus
  3. Domestic, Aarhus
  4. Gastromé, Aarhus
  5. Morena Mia, Aarhus

Om gæsteanmeldelser

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for marts 2018 er baseret på 23.280 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...