Nyåbnet restaurant stryger ind på top 10 på Sjælland

thumb image

I marts måned har mere end 23.000 gæster anmeldt deres restuarantbesøg på DinnerBooking.com. En af månedens gæstefavoritter på Sjælland er den nyåbnede Ralph og Rudolph, der har fundet vej til top 10.

Det er blot en måned siden, at Ralph og Rudolph d. 6. marts slog dørene op for første gang i Classengade på Østerbro i København.

Og stedet er i åbningsmåneden blevet taget rigtig godt imod af gæsterne. Restauranten, hvor god mad, vin og god stemning er i højsædet, er i marts måned nemlig strøget ind på listen over de 10 bedst anmeldte restauranter på Sjælland på DinnerBooking.com. Det må siges at være en god start for en helt ny restaurant.

Glade gæster

Gæsterne skriver blandt andet:

“Fuldstændig fantastisk oplevelse!! Mad og betjeningen er i særklasse og jeg har allerede anbefalet jeres fantastiske sted til alle omkring mig. Vi kommer igen!” – Anne

“Vi havde en super aften, i jeres hyggelige velindrettede restaurant. Fantastisk mad og super sød betjening, jeg bliver nødt til at fremhæve desserten, som var helt og aldeles FANTASTISK.
(Ananas Mille feuille & Æblesorbet). Vi kunne egentlig ikke spise mere, men hold nu op hvor var det godt, at vi bestilte dessert! Det var en stor oplevelse.” – Dorte

Top 10 på Sjælland i marts 2018

  1. Søllerød Kro, Holte
  2. ENOMANIA, Frederiksberg C 
  3. Restaurant Herthadalen, Lejre 
  4. Nærvær Restaurant, København K 
  5. Restaurant Jordnær, Gentofte 
  6. Støvlet Katrines Hus, Sorø 
  7. Ralph & Rudolph, København Ø 
  8. Toto Vin & Spisebar, København S 
  9. Bandholm Hotel, Bandholm 
  10. The Olive Kitchen & Bar, København K

Om gæsteanmeldelser

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for marts 2018 er baseret på 23.280 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...