Bar’Vin i Skindergade: Vin, værtskab og lækre retter på menuen

thumb image
Foto: Bar'Vin

I Skindergade i København ligger en af byens hyggeligste vinbarer. Navnet er simpelt, men rammer essensen af det, du vil finde bag døren: Bar’Vin – ej at forveksle med bare vin. Herinde bliver druerne nemlig serveret i selskab med godt værtsskab, levende lys og skønne retter til enhver sult.

Vin på alle hylder

Som både navnet og indretningen bærer præg af, har vinen fået intet mindre end ærespladsen. Uanset hvor øjet kigger hen, er der vin i sigte og næsten også indenfor en håndsrækning. Hele tankegangen omkring Bar’Vin er bygget op omkring et fundament af lidenskab for god vin, og med mere end 25 års erfaring inden for genren, ja, så ved de, hvad de taler om.

Her er frit valg på alle vinhylder, og hos Bar’Vin siger det ikke så lidt, for udvalget er stort, og du har mulighed for både at vælge vine på flaske og glas. Bar’Vin har altid cirka 20 åbne vine til glas. De udskifter vinene løbende efter sæson, humør, vejrforhold og ikke mindst menu, så der altid er rig mulighed for at smage sig rundt i vinens verden.

Franske, spanske og italienske retter

Men det er ikke kun vinkortet, som gør Bar’Vin til et besøgsværdigt sted. Menuen har også masser af personlighed og god smag. På Bar’Vin er de opdraget i det franske, spanske og italienske køkken med hjemmelavede retter koncentreret omkring smag og intensitet. Vælg fra menukortes appetitvækkende udvalg af snacks, forretter og hovedretter, som blandt andet østers, trøffelchips, tartar, risotto, blåmuslinger og meget mere.

Hvor: Skindergade 3, 1159 København K

En af juli måneds gæstefavoritter

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor man kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Nedenfor kan du se hele toplisten.

Top 10 listen

  1. Restaurant Krebsegaarden, København K
  2. Studenterkilden, Klampenborg
  3. Den Grønne Verden Spiseriet, Søllested
  4. Skoemagerkroen – Mad ud af huset, Kr. Såby
  5. Le Lac, København Ø
  6. Bar’Vin, København K
  7. Kadeau København, København K
  8. Restaurant Blixen, Kragerup Gods, Ruds Vedby
  9. Jazzhus Montmartre, København K
  10. Capa, København V

You may also like...