Gæsternes favoritter: Bedste restauranter på Sjælland

thumb image

I maj måned har næsten 17.000 restaurantgæster bedømt deres besøg – her får du de 10 mest populære restauranter på Sjælland. 

Sommer og ferietid står for døren, og uanset om du har planer om den helt store rejse eller blot satser på, at den danske sommer viser sig fra sin gode side, er der vel altid plads til lidt  ekstra selvforkælelse.

Består din selvforkælelse af restaurantbesøg og lækre gourmetretter, får du her inspiration til, hvor du skal sætte retning mod. I den forgangne måned har vi modtaget næsten 17.000 restaurantanmeldelser af gæsterne, og nedenfor ser du de 10 restauranter, som ifølge gæsterne gør det bedst lige nu.

LÆS OGSÅ: Kadeau-drengene åbner ny restaurant

På listen finder man både Michelin-restauranter som Søllerød Kro og Studio, mens også mindre kendte restauranter som La Rocca og Restaurant Frederiks Have på Frederiksberg har gjort sit indtog på listen.

Top 10 på Sjælland i maj 2016

  1. Søllerød Kro, Holte
  2. Alchemist, København Ø
  3. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg
  4. Studio, København K
  5. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  6. Kong Hans Kælder, København K
  7. Restaurant AOC, København K
  8. La Rocca, København K
  9. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  10. Restaurant Herthadalen, Lejre

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for maj 2016 er baseret på i alt 16.731 gæsteanmeldelser.

You may also like...