Kadeau-drengene åbner ny restaurant

thumb image

Drengene bag Kadeau, Pony og senest Eldorado åbner nyt og anderledes spisested, og på menuen står delemad, drinks og softice.

Holdet bag Kadeau Bornholm har haft vind i sejlene de sidste 9 år, og udover den anmelderroste Kadeau i København kan de tage æren for de populære københavnerrestauranter PONY og Eldorado. Nu er det tid til det næste skud på stammen: Den 1. juli åbner det uformelle spisested, Restaurant Honey.

Køkkenchefen bliver ingen ringere end manden, som var med til at starte det hele for ni år siden på Bornholm, Thomas Lorentzen, som vender hjem til koncernen.

Ideen bag Honey er at bringe det uformelle aftensmåltid i fokus, uden for mange fortællinger og fremmede ingredienser. Maden skal være simpel og ærlig med udgangspunkt i gode sæsonprægede råvarer, og menukortet skal lægge op til, at mad og drikke med fordel kan deles, som man ville have gjort hjemme ved middagsbordet.

“Vi har i mange år med vores restauranter forsøgt at optimere udtrykket og finde de anderledes vinkler på gastronomi. På Honey går vi den modsatte vej og serverer de enklere, men lækre ting, vi selv elsker at spise til daglig,” forklarer en af mændene bag, Rasmus Kofoed, til AOK.dk.

LÆS OGSÅ: Gæsterne mener: De bedste restauranter på Sjælland lige nu

Softice er tilbage

På menukortet finder man tre forskellige forretter til omkring 69 kr. stykket, og til hovedret kan man vælge et hovedelement til enten én eller to personer til priser fra 169-249 kr., dette kunne fx være cote du boeuf eller en hel side pighvar. Med i prisen får man en sauce, passende til det valgte hovedelement, samt 4-6 forskellige garniture, som bliver serveret i delefade til hele bordet.

Til dessert introduceres en gammel klassiker – softice, til 69 kr. Denne gang skal man dog kigge langt efter pangfarvet drys og karamelsovs på tube, som i stedet er skiftet ud med hjemmelavede toppings til at drysse på toppen af den ligeledes hjemmelavede softice.

Honey har åbent fra 1. juli, torsdag-lørdag kl. 17.30-00. Fra 15. august bliver der åbnet op fra mandag til lørdag.


Book bord på Honey ➤

You may also like...