Denne restaurant er gæstefavorit i Vestdanmark: Vi fortæller historien om vores råvarer

thumb image

I august måned er Restaurant Skovmøllen i Højbjerg den restaurant i både Jylland og på Fyn, som har haft de mest positive gæster. Ifølge manden bag, Rune Aaby, skyldes det restaurantens særlige fokus på lokale råvarer.

I den forgangne måned har over 4.000 gæster bedømt deres restaurantbesøg i Vestdanmark. Og særligt én restaurant excellerer, når man spørger gæsterne – nemlig Restaurant Skovmøllen i Højbjerg.

I august måned er det den restaurant i både Jylland og på Fyn, der har fået de mest positive gæsteanmeldelser.

Gennemsnitligt har restauranten fået 5,61 point ud af 6 mulige af gæsterne. Og dette høje gennemsnit skal ses i lyset af, at restauranten har mellem 250 og 350 gæster hver lørdag og søndag.

Lokale råvarer

Spørger man ejeren af restauranten, Rune Aaby, kan den positive gæstefeedback særligt tilskrives restaurantens store fokus på lokale råvarer:

”Vi kan se, at mange gæster sætter pris på, at vi anvender lokale råvarer, og derfor tror jeg, det har en betydning for vores positive anmeldelser,” fortæller han.

Han fortæller, at restauranten blandt andet bruger lokale leverandører som Karensminde Plantage, Olsgaard gårdbutik, og at de har honningbistader i baghaven.

”Når vi præsenterer retterne, lægger vi meget vægt på at fortælle, hvor råvarerne kommer fra i lokalområdet. Det tror jeg er med til at skabe tillid mellem os og gæsterne,” fortæller Rune Aaby.

Restaurant Skovmøllen

 

Top 5 i Vestdanmark (Jylland og Fyn) i august

  1. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
  2. Lieffroy, Nyborg
  3. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  4. Madindustrien, Vejle
  5. Fusion, Aalborg

Top 5 i Østjylland i august:

  1. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
  2. Kähler Villa Dining, Risskov
  3. Den Lille Kro, Aarhus C
  4. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  5. Café Casablanca, Aarhus C

Læs også: Interview med køkkenchefen på Kähler Spisesalon

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får vedkommende tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. I modsætning til andre brugeranmeldelser kan gæster kun anmelde en restaurant umiddelbart efter, at de har besøgt den. Opgørelsen for Vestdanmark er baseret på 4.043 gæsteanmeldelser i august.

Læs også: Interview med køkkenchefen på Fru Møllers Restaurant

You may also like...