Halvårets mest populære i Østjylland: ‘Professionelt, usnobbet og et sublimt måltid’

thumb image

Halvårets gæsteanmeldelser er blevet talt sammen, og i Østjylland er det Michelin-restauranten Gastromé, der løber med titlen som den mest populære.

Aarhus og omegn bugner efterhånden med lækre spisesteder, som man bør opleve – hvad enten man er til high end gourmet eller uformel comfort food. Men hvilke restauranter får mon mest ros fra gæsterne lige nu?

Det kan du nu blive klogere på med vores opgørelse over halvårets bedst anmeldte restauranter i Østjylland. I årets første seks måneder har 78,631 gæster vurderet deres restaurantbesøg ud fra seks parametre, og topscoreren i det østjyske er Michelin-restauranten Gastromé.

Restauranten er skarpt efterfulgt af Aarhus nyeste Michelin-restaurant, Domestic og den anmelderroste Restaurant Nordisk Spisehus.

Det siger gæsterne

I de positive tilbagemeldinger lægger gæsterne blandt andet vægt på, at aftenen hos Gastromé går op i en højere enhed – med mad, vin og betjening. De skriver eksempelvis:

“Professionelt, usnobbet og et sublimt måltid,” – Lars

“Alt spillede bare – maden var suveræn, vinene var perfekt afstemte til maden, stemningen var hyggelig, og betjeningen var varm, opmærksom og passioneret,” – Maria

“En fantastisk aften, hvor alt gik op i en højere enhed, ikke mindst pga. den friske tjener, samt hans hjælpere ved serveringerne. Maden og vinene blev introduceret med en indlevelse, som er sjældent set. Tak,” – Hanna

Top 10 i Østjylland 1. halvår 2017

  1. Gastromé, Aarhus C 
  2. Domestic, Aarhus C 
  3. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  4. FRÜDno16, Aarhus C 
  5. Fru Møllers Restaurant, Odder
  6. Kähler Villa Dining, Risskov 
  7. Restaurant Fru Larsen, Langå 
  8. Restaurant Mejeriet, Mårslet 
  9. Sota Sushi Bar, Aarhus C
  10. au Vestergade, Aarhus C 

Om gæsteanmeldelserne

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for første halvår 2017 er baseret på 78,631 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...