Aalborg: 8 spisesteder du skal opleve

thumb image

Leder du efter en god restaurant i Aalborg? Her får du vores bud på 8 gode spisesteder, som du bør besøge i Aalborg.

Restaurantscenen i Aalborg blomstrer, og der er efterhånden mange muligheder, når man vil ud at spise godt.

Vi har samlet 8 favoritter (i tilfældig rækkefølge), som alle er et besøg værd – der er både gamle kendinge og nye drenge i klassen. Læs med her og bliv inspireret til din næste madoplevelse i Aalborg.

Rositas Bistro

Foto: Rositas Bistro

Rositas Bistro er en hyggelig restaurant, der er centralt beliggende i Aalborg. Her kan du se frem til en dejlig aften med god mad i uformelle omgivelser. Stedet høster mange positive anmeldelser fra gæsterne på dinnerbooking.com, og det er både maden, vinen, betjeningen og stemningen, der får flotte ord med med på vejen.

Hvor: Borgergade 20, 9000 Aalborg


Book bord på Rositas ➤

Tabu

Foto: Tabu

Tabu er en af Aalborgs bedste gourmetrestauranter. Her venter der dig en unik spiseoplevelse, som byder på velsmagende mad i mesterklasse lavet af lokale nordjyske råvarer. Bag restauranten står topkokken Michael ‘Miv’ Pedersen, der tidligere har kokkereret på de populære restauranter CANblau i Aalborg og Villa Vest i Lønstrup.

Hvor: Vesterå 5, 9000 Aalborg


Book bord på Tabu ➤

Mortens Kro

Foto: Mortens Kro

Mortens kro er en af byens førende restauranter, og det stræber de efter at blive ved med at være. Det er en moderne restaurant, der har fingeren på pulsen både når det gælder kvalitet, råvarer, indretning og atmosfære. Kroen har efterhånden mange år på bagen – den blev åbnet af Morten Nielsen tilbage i 1997, og det er stadig ham, der driver den succesfulde kro i dag.

Hvor: Mølleå 2-6, 9000 Aalborg


Book bord på Mortens Kro ➤

Prinses Juliana

Foto: Prinses Juliana

Leder du efter en anderledes spiseoplevelse i Aalborg? Så prøv Prinses Juliana. På Vestre Havnepromenade i Aalborg finder du det gamle hollandske skib Prinses Juliana, der byder på indbydende retter i en helt særlig maritim atmosfære. Det er ikke hvor som helst, man finder en flydende restaurant, så kig forbi restaurantskibet, hvor der både er god mad og god udsigt.

Hvor: Vestre Havnepromenaden 2, 9000 Aalborg Havv ved Limfjordsbroen


Book bord på Prinses Juliana ➤

Jørn

Foto: Restaurant Jørn

Et andet bud på en skøn frokost i Aalborg er den smukke restaurant Jørn. Med Aalborgs måske smukkeste udsigt fra de arkitektonisk verdenskendte rammer i Utzon Center tilbyder Restaurant Jørn frokostanretninger og brunch i særklasse. God mad, smuk udsigt og spændende arkitektur – Restaurant Jørn er uden tvivl et besøg værd!

Hvor: Slotspladsen 4, 9000 Aalborg


Book bord på Jørn ➤

D’wine

Foto: D’Wine

Den populære spanske vinbar D’Wine har i sommeren 2017 åbnet en ny spansk søster, Restaurant D’Wine. På D’Wine får du Spanien serveret i både glasset og på tallerkenen. Se frem til alt det bedste fra Spanien tilsat masser af kærlighed og passion. Som de selv skriver: “Vi vil fange Spaniens sjæl og putte den på en tallerken!”

Hvor: Algade 57, 9000 Aalborg


Book bord på D'Wine ➤

Textur

Foto: Textur

Skal du være en af de første til at prøve byens nye spisested? Til september skifter de anerkendte kokke Dennis Juhl og Frederiks Østeraa Ruths Hotel ud med deres egen nye restaurant i Aalborg, Textur. Konceptet er god mad til billige penge, der laves af lokale råvarer i sæson. Du kan allerede nu bestille bord til september, hvor Textur slår dørene op.

Hvor: Vesterbro 65 st. th., 9000 Aalborg


Book bord på Textur ➤

Bistro 59

På Bistro 59 er de fuldstændig forelskede i Frankrig. Det skinner tydeligt igennem i alt, hvad de gør. Både indretning, mad, vin og betjening emmer af ægte fransk stemning, og når du træder ind af døren på Bistro 59 midt i Aalborg, er det som at træde ind midt i Paris.

Hvor: Christiansgade 59, 9000 Aalborg


Book bord på Bistro59 ➤

You may also like...

1 Response

  1. Godt gået at være nummer 7 i antal bookinger i Aalborg, mere end en måned til åbningen, tegner godt