Se halvårets bedste restauranter i Østjylland

thumb image

Næsten 16.000 gæster har bedømt de østjyske restauranter i årets første seks måneder – her er deres favoritter.

Tidligere på året kunne brødrene Koch genåbne den anmelderroste gourmet-restaurant, Koch, ved havnen i Aarhus. Men det er ikke kun her, de tre brødre har vind i sejlene.

På Frøken Koch, der byder på danske klassiske retter, har brødrene tydeligvis ramt noget, som falder i gæsternes smag. Frøken Koch er nemlig den restaurant i hele Østjylland, som har fået de bedste gæsteanmeldelser i det første halvår af 2015.

Ifølge restauratøren Michael Koch kan de positive anmeldelser skyldes restaurantens særlige fokus på at kreere livretter:

”Når man laver klassiske danske retter som benløse fugle og sprængt kalv, som vi gør, konkurrerer man ikke mod noma og andre fine dining restauranter. Man konkurrerer mod gæsternes allerkæreste, nemlig deres mormor eller mor, som plejer at lave retterne. Det betyder, at vi skal have ekstra meget fokus på at lave mad med kærlighed og på at dyrke det gode håndværk. Men når det så lykkes, så tror jeg også, det er noget, gæsterne sætter stor pris på,” fortæller han.

Herudover arbejdes der ifølge Michael Koch hårdt på hele tiden at opjustere restaurantens omgivelser for at skabe en bedre helhedsoplevelse:

”Vi prøver hele tiden på at gøre oplevelsen bedre for gæsterne, og det gør vi blandt andet ved at opjustere interiøret blandt med nyt service samtidigt med, at vi selvfølgelig gerne vil holde fast ved den hyggelige atmosfære,” forklarer han.

Top 5 i Østjylland

  1. Frøken Koch, Aarhus C
  2. Frederiksgade 42, Aarhus C
  3. Fru Møllers Restaurant, Odder
  4. Kähler Villa Dining, Risskov
  5. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg

Opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking får vedkommende tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Denne opgørelse er baseret på alle gæsteanmeldelser i første halvår 2015, hvilket er  i alt 15.827 besvarelser i Østjylland.

You may also like...