Se halvårets bedste restauranter på Sjælland

thumb image

I årets første seks måneder har næsten 90.000 gæster anmeldt de sjællandske restauranter – her kan du se deres favoritter.

På Studio i København har køkkenchef og medejer Torsten Vildgaard tilsyneladende godt med vind i sejlene. Restauranten blev for nyligt nomineret til Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide, og gæsterne følger trop med masser af positive anmeldelser.

I det første halvår af 2015 er Studio den restaurant, som har fået de bedste gæsteanmeldelser på hele Sjælland. Nedenfor kan du se listen over de fem bedste – som er baseret på næsten 90.000 gæsteanmeldelser.

Gæsterne ser generelt ud til at være enige med Den Danske Spiseguide, for også Kong Hans – der er på gæsternes 5. plads – er nomineret til Årets Restaurant.

Top 5 på Sjælland, første halvår 2015

  1. Studio, København K
  2. Rørvig Kro, Rørvig
  3. 56°, København K
  4. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  5. Kong Hans Kælder, København K

Opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Denne opgørelse er baseret på 88.498 besvarelser i årets første seks måneder.

You may also like...