Her er halvårets bedste restauranter i Nordjylland

thumb image

Over 4.000 gæster har bedømt de nordjyske restauranter i årets første halvdel – og en aalborgensisk restaurant har gjort sig særligt positivt bemærket.

I Aalborg har den populære Mortens Kro eksisteret i 18 år, og tidligere på året proklamerede manden bag, Morten Nielsen, at det nu var på tide at sigte mod Michelin-stjernen. Og noget tyder på, at han har gæsterne med sig, når han tager restauranten mod nye højder. Mortens Kro er nemlig den restaurant i hele Nordjylland, som gæsterne vurderer som den bedste.

I det første halvår af 2015 er Mortens Kro den restaurant, som har fået de bedste gæsteanmeldelser i hele Nordjylland. Nedenfor kan du se, hvilke restauranter der er blevet bedømt som de fem bedste af gæsterne.

  1. Mortens Kro, Aalborg
  2. Prinses Juliana, Aalborg
  3. Restaurant Lilleheden, Hirtshals
  4. Musikkens Spisehus, Aalborg
  5. Fusion, Aalborg

Opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking får vedkommende tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Denne opgørelse er baseret på alle gæsteanmeldelser i første halvår 2015, hvilket er i alt 4.214 besvarelser i Nordjylland.

Flere restaurant nyheder...