Masterchef-Kochs nye restaurant er gæsternes jyske favorit i december

thumb image

Ny restaurant i Sønderborg med topkok og Masterchef-dommer Jesper Koch i front stryger ind på førstepladsen på top 5 i Jylland i december.

Gæster har tilsyneladende ikke kun gnasket flæskesteg og smørrebrødsmadder i sig i december. Flere har taget et lille afbræk fra alt den fede julemad og sat kursen mod Sønderborg og byens nye gourmet-restaurant – og den er faldet i gæsternes smag.

Restaurant Syttende på 17. etage på Hotel Alsik i Sønderborg, er nemlig gæsternes top-favorit i Jylland i december måned.

Det viser en opgørelse fra DinnerBooking.com, hvor mere end 20.000 gæster i hele landet har anmeldt deres restaurantbesøg i julemåneden.

En af de bedste madoplevelser

På restauranten, hvor du kan glæde ganen med 17 serveringer, er det topkok og Masterchef-dommer, Jesper Koch, der står bag gryderne.

I forbindelse med åbningen tilbage i oktober fortalte Koch, at der ventede gæsterne en sublim gastronomisk oplevelse med fokus på de bedste råvarer. Noget de besøgende tilsyneladende er enige i.

Min veninde og jeg havde en af de bedste madoplevelser vi nogen sinde har haft, alt var perfekt. – Gunnar, gæst på Syttende.

En anden gæst skriver:

En helt fantastisk oplevelse hvor hver eneste tallerken blev skrabet til der absolut intet var tilbage – man kunne få lyst til at bede om mere sauce. – Simon, gæst på Syttende

Nyt hit i Aarhus

En anden ny restaurant, der også har gjort sig positivt bemærket i december er Aarhus-restauranten SYV NI 13, der i oktober rykkede ind i Substans tidligere lokaler på Frederiksgade. I december måned debuterede de også på listen med en flot 3. plads i Jylland og en førsteplads, hvis man kigger isoleret på Smilets by.

Du kan se resten af Top 5 for Jylland her:

Top 5 Jylland december 2019

  1. Syttende, Sønderborg
  2. Restaurant Moment, Rønde
  3. Syv Ni 13, Aarhus
  4. Hærværk, Aarhus
  5. Tabu, Aalborg

Om opgørelse

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for december 2019 er baseret på i alt 20468 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...