Top 5 København: Kokkeduo imponerer – uden hjælp fra pynteurter

thumb image

I november lovede de enkle og rustikke retter uden unødvendig pynt. Nu er nyåbnet bistro blandt gæsternes absolutte favoritter. Foto: Benjamin Lund Nielsen

Gæsterne kan glæde sig til et spisested, hvor alle kan være med, og hvor alle er velkommende i – synes vi selv – dejlige omgivelser, fortalte Anders Vendelboe til DinnerBooking i slutningen af november.

Anders Vendelbo er restaurantchef i bistroen Polly, der på daværende tidspunkt stod klar til at åbne dørene på Gammel Kongevej. Her lovede man en uformel og uprætentiøs bistro med rustikke og enkle retter, hvor det ikke er instavenlige- pynteurter, der afgør smagen. Og det må mon sige, de har levet op til.

Nu en måned efter åbningen kan vi slå fast, at Pollys gæster ikke kun har følt sig velkommende, de har følt sig mere end godt bespist. Polly er nemlig strøget ind på en fjerdeplads over decembers bedst anmeldte restauranter i København.

Bag bistroen står de to herrer, restaurantchef Anders Vendelbo og køkkenchef Anders Strier. Polly er andet skud på stammen fra Anders og Anders, som også står bag den anmelderroste restaurant Frank på Kongens Nytorv.


Læs mere og book bord på Polly her ➤

Top 5 København, december 2019

  1. Restaurant Krebsegaarden, København K
  2. PUBLIC – The Italian Social Dining Bar, København V
  3. Restaurant Told & Snaps, København K
  4. Polly, Frederiksberg C
  5. Restaurant Kanalen, København K

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for december 2019 er baseret på i alt 20.468 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...