Mest populære restaurant i Østjylland: ‘En oplevelse jeg vil anbefale alle’

thumb image

I november måned har vi modtaget over 20.000 restaurantanmeldelser fra gæsterne – i det østjyske har de stemt Domestic og Gastromé helt til tops. Se hele listen her. 

Mangler du en god anbefaling til dit næste restaurantbesøg? Så er du kommet til det rette sted: I løbet af den forgange måned har vi nemlig modtaget hele 20.136 restaurant-anbefalinger fra gæsterne.

Her får du overblikket over de østjyske restauranter, som har høstet de mest positive anmeldelser i november.

Helt i top på listen finder man Michelin-restauranten Domestic. Andenpladsen er indtaget af en anden Michelin-restaurant, Gastromé, som også for nyligt blev hædret af selveste The Wall Street Journal. 

Domestic i top

Domestic er bestemt ikke ukendt med gode anmeldelser, og restauranten har ad flere omgange indtaget førstepladsen hos DinnerBooking.

Gæsterne begrunder bl.a. deres positive oplevelser med en meget god og professionel betjening. De skriver eksempelvis:

“Innovativ mad og vine med ekstremt kompetent betjening,” – Jes

“En rigtig dejlig aften med interessant og yderst vellavet mad samt perfekt betjening, både personlig og professionel. Og så den helt rigtige playlist!” – Georg

“Den mest perfekte restaurantoplevelse i meget lang tid. Fantastisk velkomst – afslappet, hyggelig og i rigtig gode hænder. Stedet emmer af ro og balance. Imponerende oplevelse af både mad og drikke – nøje afstemt fortælling om både mad og drikke – fra både tjenere og kokke,” – Lars

“Fuldstændig fantastisk oplevelse. Fantastisk betjening – alle var søde, gæstfrie og med enormt høj faglighed. Maden var en smagsbombe – en oplevelse jeg vil anbefale alle. Virkelig høj værdi for pengene,” – Charlotte


Book bord på Domestic ➤

Top 10 Østjylland i november 2017

  1. Domestic, Aarhus C
  2. Gastromé, Aarhus C
  3. Bådcafé, Aarhus C
  4. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  5. Kähler Villa Dining, Risskov
  6. Brormands Madstue, Aarhus N
  7. Hærværk, Aarhus C
  8. Slap Af, Aarhus C
  9. Fru Møllers Restaurant, Odder
  10. KöD Aarhus, Aarhus C

Om opgørelserne

Hver gang du booker bord via DinnerBooking.com, får du tilsendt et spørgeskema med mulighed for at vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene.

Det betyder, at man kun kan bedømme en restaurant, hvis man rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for november 2017 er baseret på 20.136 gæsteanmeldelser.

You may also like...