Nordjysk gourmetrestaurant har Jyllands bedste anmeldelser

thumb image

Den aalborgensiske Restaurant Tabu er ikke bare et hit blandt anmeldere – i den forgangne måned har den fået de mest positive anmeldelser i Jylland. 

Restaurant Tabu slog dørene op for første gang i sensommeren 2016, og siden da er det gået ganske hurtigt med at høste anerkendelse fra anmeldere.

Blandt andet kunne de i oktober høste en fem-stjernet anmeldelse i Børsen, og for nyligt blev det til en rosende anmeldelse i Den Danske Spiseguide, der blandt andet skrev:

”Det gastronomiske indtryk af hele menuen rammer os lige i hjertet. Her er et tema, der giver mening og som er frembragt med både idé, passion og teknisk stor kunnen.”

Men roserne begrænser sig ikke blot til anmeldere. I februar måned har vi modtaget over 13.000 restaurantanmeldelser fra gæsterne, og helt i top i Jylland finder man såmænd Tabu.

Små kunstværker

Blandt de positive anmeldelser fra gæsterne, skrives der blandt andet:

“Nu har jeg efterhånden prøvet en masse restauranter i Aalborg, og mange af de gode steder. Men havde aldrig forestillet mig, at Tabu skulle feje mine ben sådan væk under mig!” – Alex

“TAK for en oplevelse udover det sædvanlige. Al maden var som små kunstværker – virkelig lækkert at spise og smukt at se på. Betjeningen den helt perfekte balance mellem seriøs professionalisme og uformel hyggespredende tilgang til gæsterne,”- Trine

Nedenfor får du overblikket over de 10 restauranter, som i februar måned har fået de mest positive anmeldelser fra gæsterne.

Top 10 i Jylland februar 2017

  1. Tabu, Aalborg
  2. Gastromé, Aarhus C
  3. Restaurant Bind, Kruså
  4. Kähler Villa Dining, Risskov
  5. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  6. Den Bette Kro – Aalborg, Aalborg
  7. Restaurant Børkop Vandmølle, Børkop
  8. Restaurant Unico, Højbjerg
  9. Domestic, Aarhus C
  10. Madindustrien, Vejle

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for februar 2017 er baseret på 13.023 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...