København: Hyggelige vinbarer du skal besøge

thumb image

Skal den stå på vin i weekenden? I København vrimler det med hyggelige vinbarer, og nye kommer hele tiden til – her får du overblikket over, hvor du skal tage hen for at få en hyggelig aften i vinflaskens tegn.

I København er der masser af gode muligheder for at få stillet vintørsten på en af de mange hyggelige vinbarer.

For at give dig overblikket over, hvor du kan tage hen, får du her en række vinbarer, hvor du kan få god vin og naturligvis en lækker ret dertil.

1. The Corner på 108

The Corner er Michelin-restaurant 108’s kaffe- og vinbar, som åbnede i sommeren 2016. Du kan altid få mellem 15 og 20 vine på glas, og vinbaren har cirka 600 forskellige vine.  Fra kl. 17:00 kan du bestille forskellige snacks til din vin såsom ’Sprøde jordskokke skaller’ men også lidt større snacks som for eksempel ’Bøgehatte med røgede æggeblommer’ og ’Surdejsbrød med pisket fløde’.

Adresse: Strandgade 108, 1401 København K


Læs mere om The Corner ➤

2. Toto

I februar 2017 åbnede en  ny mad- og vinbar på Amager, og her kan du se frem til et lokalt sted, hvor du kan kigge forbi til en enkelt hverdags-ret eller gå all in med vin i stride strømme. Toto er allerede blevet taget vel i mod af gæsternes og det skyldes måske, at det er holdet bag den populære Salon 39, som står bag.

Adresse: Amagerbrogade 145, 2300 København S


Book bord på Toto ➤

3. Cicchetti

Cicchetti slog dørene op i februar sidste år og bag denne italienske vinbar finder man de seje kvinder fra anmelderroste POP – et spiseri. Har kan du nyde lækre italienske antipasti og gode vine. De har blandt andet høstet en flot fem-hjertet anmeldelse i Politiken.

Adresse: Nørrebrogade 56, 2200 København N


Book bord på Cicchetti ➤

4. Nærvær Vinbar

Nærvær er en af byens nyere vinbarer med en ganske fabelagtig udsigt over vandet og Nyhavn. Her kan du springe ombord i et bredt udvalg af vine fra hele verden og en række småretter, charcuterie og oste. Retterne afspejler den fransk-nordiske stil i den tilstødende gourmetrestaurant, blot i en lidt simplere udgave.

Adresse:  Strandgade 87C st., 1401 København K


Book bord på Nærvær Vinbar ➤

5. Bar’Vin

På den hyggelige Bar’Vin i Skindergade er der masser af fokus på passionen for vin, og du finder helt sikkert én, der lige passe til din smag – om det så skal være biodynamisk eller økologisk. Dertil finder du altid et lækkert udvalg af charcuteri og råmælksoste.

Adresse: Skindergade 3, 1159 København K


Book bord på Bar'Vin ➤

 6. Bevi Bevi

Bevi Bevi er definitionen af hyggelig italiensk vinbar. Her kan du se frem til vin i lange baner kombineret med lækre italienske retter. Stemningen er uformel og afslappet og et ideelt sted at svinge forbi til et godt glas vin og en enkel ret.

Adresse: Oehlenschlægersgade 53, 1663 København V


Book bord på Bevi Bevi ➤

Cork Vinbar

Cork Vinbar er et vandhul for venner og vin-elskere, hvor alle er velkomne, uanset om de er amatør eller connoisseur; om de kigger på etiketter eller på årgange. Hele vinkortet er udstillet på deres cork-væg, så du kan gå på opdagelse og finde netop dén flaske der tiltaler dig. Herudover er det muligt at bestille lidt at spise til sin vin – både oste og charcuteri eller østers eksempelvis.

Hvor: Henrik Steffens Vej nr. 2


Book bord på Cork Vinbar ➤

You may also like...