Nyborg-restaurant høster roser: ‘Bedste sted at tilbringe sin aften på Fyn’

thumb image

I marts måned har gæsterne stemt den anmelderroste Restaurant Lieffroy ind på førstepladsen over de bedste spiseoplevelser på Fyn.

Lieffroy er en populær restaurant, kan vi vist godt slå fast. Restauranten har alle dage høstet rosende anmeldelser fra madbloggere såvel som journalister. Og gæsterne følger trop ved at give dem masser af rosende ord med på vejen.

I marts måned har vi modtaget næsten 13.000 restaurantanmeldelser fra gæsterne på DinnerBooking.com, og helt i top på Fyn finder man Lieffroy.

LÆS OGSÅ: Fynsk restaurant har Danmarks gladeste gæster

God valuta for pengene

Og her er der bestemt ikke sparet på de rosende ord fra gæsterne. De skriver blandt andet:

“Du føler dig hjemme med det samme, og indretningen er fantastisk . Lækreste mad kombineret med skøn interiør/kunst/skønneste beliggenhed. Alt er valgt ned til mindste detalje og passer sammen – ikke mange steder man oplever det. Bedste sted at tilbringe sin fredag aften på Fyn” – Sanne

“Som sædvanlig en rigtig skøn oplevelse. Fantastisk med i dejlige omgivelser. Rigtig god valuta for pengene” – Claus

“Fantastisk gourmet oplevelse i hygge rammer med vidunderlig betjening
Altid en perfekt oplevelse” – Christian

Top 5 på Fyn i marts 2017

  1. Lieffroy, Nyborg
  2. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
  3. Kok & Vin, Odense C
  4. MASH Odense, Odense C
  5. Restaurant Nordatlanten, Odense C

Om gæsteanmeldelserne

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for marts 2017 er baseret på 12.678 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...