Fynsk restaurant har Danmarks gladeste gæster

thumb image

I 2016 har næsten 200.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg via DinnerBooking.com – og Nyborg-restauranten Lieffroy har scoret de mest positive af slagsen.

2016 ligger bag os, men inden vi retter al fokus mod det nye år, har vi taget et lille kig på, hvilke restauranter der har klaret sig bedst i det forgangne år – ifølge gæsterne.

I løbet af 2016 har næsten 200.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg via restaurantsitet DinnerBooking.com, og som topscorer finder man den fynske restaurant Lieffroy.

Køreturen værd

Blandt anmeldelserne finder man endda også gæster fra hovedstaden, der har taget turen for at besøge Lieffroy. Gæsterne skriver blandt andet:

”En af de bedste – hvis ikke dén bedste – gastronomiske og servicemæssige oplevelser, vi har haft. Det var turen fra København værd, og vi vil uden tvivl gøre det igen f.eks. i selskab med gode venner, der ligesom os sætter pris på mad og vin i gourmetkategorien” – Max

”Meget kort: Sublim oplevelse både med hensyn til mad og betjening. Helt sikkert blandt landets 15-20 bedste restauranter” – Jan

”Dette er vores andet besøg i restauranten og det var om muligt endnu bedre end første gang. I skal have den stjerne!” – Martin

Top 10 i Danmark i 2016

 1. Lieffroy, Nyborg
 2. Restaurant Krebsegaarden, København K
 3. Søllerød Kro, Holte
 4. Restaurant Babette, Vordingborg
 5. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
 6. Restaurant Bind, Kruså
 7. Rositas Bistro, Aalborg
 8. Restaurant Æblehaven, Nexø
 9. Gastromé, Aarhus C
 10. Restaurant Frederiks Have, Frederiksberg

Top 5 på Fyn i 2016

 1. Lieffroy, Nyborg
 2. Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde
 3. Balcony, Odense C
 4. Kok & Vin, Odense C
 5. Restaurant Nordatlanten, Odense C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 2016 er baseret på 184.440 danske gæsteanmeldelser.

You may also like...