Se Sjællands bedste restauranter i oktober

thumb image

I oktober måned har en anmelderrost restaurant i Vordingborg fået de mest positive tilkendegivelser fra gæsterne. Se hele listen her.

Det er ikke kun Den Danske Spiseguide, som for nyligt har været ude med deres restauranthæder. Også gæsterne har i oktober måned givet deres besyv med om deres restaurantoplevelser via DinnerBooking. 21.169 gæster har i oktober anmeldt deres restaurantbesøg, og på Sjælland er Restaurant Babette i Vordingborg strøget til tops. Tidligere på året modtog restauranten fem flotte stjerner af Belingskes anmelder, og gæsterne er tydeligvis enige.

Som noget nyt er Akvavitten også havnet blandt de bedste på Sjælland, og restauranten er et perfekt bud på, hvor du skal tage hen hvis du er til klassisk dansk mad og hjemmeblandet snaps.

Herudover er gæsterne tilsyneladende enige med Dan Danske Spiseguide, for både Kong Hans og Søllerød Kro, der blev hædret heri, er at finde på listen.

LÆS OGSÅ: Nyåbnet restaurant ryger til tops blandt gæsterne

Top 5 på Sjælland i oktober

  1. Babette, Vordingborg
  2. Akvavitten, København K
  3. Studio, København K
  4. Søllerød Kro, Holte
  5. Kong Hans Kælder, København K

LÆS OGSÅ: Ny køkkenchef på Eldorado: Det bliver vores legeplads

Foto: AkvavittenFoto: Akvavitten

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Denne måneds opgørelse er baseret på 21.169 gæsteanmeldelser.

You may also like...