Her er Østjyllands 5 bedste restauranter i oktober

thumb image

I oktober måned har næsten 2500 gæster bedømt de østjyske restauranter, og en særlig gårdrestaurant i Odder ved Aarhus er strøget til tops.

2.432 østjyske gæster har i den forgangne måned anmeldt deres restaurantbesøg via DinnerBooking, og i oktober er topscoreren ifølge gæsterne Fru Møllers Restaurant i Odder.

På Fru Møllers Restaurant er det ægteparret Birgitte Povlsgaard og Casper Poulsen, der styrer slagets gang; Birgitte i restauranten og Casper bag gryderne.

Og ifølge restaurantchefen Birgitte Povlsgaard kan de gode gæsteanmeldelser blandt andet tilskrives netop det faktum, at de driver restauranten som et par:

”Jeg tror, det giver en anden nærhed og tryghed, når man driver en restaurant som et ægtepar. Gæsterne kender os, og det er lidt som om gæsterne kommer hjem til os selv og spiser,” fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Gæsterne strømmer til Krofatters Mad og Ølbar

Ekstra udfordringer som gårdrestaurant

Restaurantchefen glæder sig over de positive anmeldelser og fortæller, at det også har en ekstra stor betydning, når man som Fru Møllers Restaurant er placeret udenfor byen:

”Vi ligger jo ude på landet, så det er klart at vi skal gøre lidt mere for at få gæsterne til at tage turen, og der gør de positive anmeldelser en stor forskel,” fortæller hun.

Birgitte Povlsgaard kan dog berette, at gårdrestauranten får mange besøg over weekenden af gæster som gør en udflugt ud af først at handle i gårdbutikken og hernæst at spise frokost på restauranten. På en normal lørdag har restauranten fuldt hus med ca. 100 gæster.

Top 5 i Østjylland i oktober

  1. Fru Møllers Restaurant, Odder
  2. Kähler Villa Dining, Risskov
  3. Den Lille Kro, Aarhus C
  4. Sota Sushi Bar, Aarhus C
  5. FRÜDno16, Aarhus C

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Denne måneds opgørelse er baseret på 2.432 besvarelser på 30 østjyske restauranter i oktober måned.

You may also like...