Her er Sjællands mest populære restauranter i 2015

thumb image

Næsten 250.000 gæster har bedømt deres restaurantbesøg i 2015 – her får du deres favoritter. 

Selvom der står januar i kalenderen, og bankkontoen måske har det lidt hårdt efter julen, skal der også være plads til gode spiseoplevelser til at forsøde tiden lidt. Er du på udkig efter en god restaurant, har vi her lavet en opgørelse over de restauranter på Sjælland, som i det forgange år har været de mest populære blandt gæsterne.

Opgørelsen er baseret på 243.138 anmeldelser fra gæsterne, og helt i top finder man en lille beskeden restaurant i Studiestræde i København, nemlig Restaurant Krebsegaarden.

LÆS OGSÅ: Ny restaurantfestival i uge 7: tre retter for 195 kr.

Mange stamgæster

Til trods for de tilfredse gæster er Restaurant Krebsegaarden ikke den restaurant, man hører mest om i medierne. Men det er heller ikke nødvendigt for den norske restaurant, fortæller medejeren Mats Wergeland:

“Vi har været mere eller mindre fuldt booket hver dag i sidste 1,5 år. Vi har rigtig mange stamgæster, som fortæller om os til andre, og det er jo den bedste reklame, man kan få.”

Restauranten har en stor skare af stamgæster, og selvom mange kommer langvejsfra, lægger de gerne visit hos restauranten 2-4 gange om året:

“Vi har eksempelvis en familie fra Esbjerg, der besøger os fire gange om året, og det er næsten som et gensyn med familie, når de er her,” fortæller Mats Wergeland.

At gæsterne er glade for Krebsegaarden skyldes ifølge Mats Wergeland selv, at de netop bydes velkommen på en mere familiær måde end hos andre restauranter:

“Vores sted er meget uprætentiøst, og et sted hvor man kan slappe af. Og mange af vores gæster giver udtryk for, at det er noget, der vægter højt for dem,” fortæller han.

Top 5 på Sjælland i hele 2015

  1. Restaurant Krebsegaarden, København K
  2. Alchemist, København Ø
  3. Søllerød Kro, Holte
  4. Studio, København K
  5. 56°, København K

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for 2015 er baseret på i alt 243.138 gæsteanmeldelser.

You may also like...