Ny restaurant åbner på Vesterbro

thumb image

Den 15. januar 2016 får Vesterbro et nyt spisested ved navn Bodil – opkaldt efter placeringen på hjørnet af Bodilsgade og Boulevarden og med blot 26 pladser.

På fredag den 15. januar får Vesterbro en lille ny, og hun skal hedde Bodil – ja, det bør måske præciseres, at der altså er tale om en lille ny restaurant.

Timo Hoffman er iværksætteren og restauratøren i spidsen for holdet, og han kan blandt andet tælle restauranter som Studie Street Grill, Café 8Tallet, Rambla og LOFT Gastrogrill på CV’et. Og ifølge Timo Hoffman kan man se frem til visse ligheder mellem Bodil og hans øvrige restauranter:

“En god restaurantoplevelse er i min verden en kombination af god mad, god vin og godt design, ingen af disse ting kan i min optik stå alene i denne kontekst. Det er Bodil ligesom alle mine andre steder et eksempel på.  Ud over det kan nævnes, at jeg er gladere for mange små retter frem for færre store, sådan er det på alle mine steder – også Bodil,” fortæller Timo Hoffman.

Erfarent team

Udover Timo Hoffman finder man Mads Rye Magnusson som den kreative køkkenchef og medejer. Mads er særdeles erfaren med en baggrund fra restauranter som Falsled Kro, Geranium, El Bulli, Restaurant Koefoed samt Melsted Badehotel.

Konceptet for Bodil er enkelt. Her serveres retter, som holdet selv kan lide og til priser der er til at betale. På en typisk dag kan menuen se således ud:

  1. ret: Serrano, syltet Karl Johan, grønne tomater
  2. ret: Vildsvinepaté, snegle, kalveboullion
  3. ret: Kalverilette, selleri, kartoffel
  4. ret: Ost, fignebrød, revet parmesan
  5. ret: Chokolade x 3 – sprødt, blødt, varmt
Foto: Timo Hoffman & Mads Rye Magnusson

Foto: Timo Hoffman & Mads Rye Magnusson

Åbningstilbud

I anledning af Bodils åbning, kan du se frem til et særligt åbningtilbud med  5 retter og et glas cava for 200 kr. pr person. Læs mere og køb billet.

You may also like...