Top 10: Her er gæstefavoritterne på Sjælland

thumb image

I januar har knap 18.000 gæster været forbi DinnerBooking.com for at bedømme deres restaurantbesøg – og blandt favoritterne finder man bl.a. Toto Vin & Spisebar. 

Det bugner af fantastiske spisesteder på Sjælland, og nogle gange kan det være nyttigt med gode anbefalinger fra andre gæster. Derfor får du her de 10 sjællandske spisesteder, der i den seneste måned har høstet flest roser fra gæsterne.

Helt i top med de mest positive anmeldelser finder man i januar Søllerød Kro – efterfulgt af den italienske perle ENOMANIA.

Derudover finder man blandt andet Toto Vin & Spisebar på listen over gæstefavoritterne.

Toto får fødselsdagsgave af gæsterne

På 6. pladsen med de mest begejstrede gæster finder man Toto Vin & Spisebar, der i øvrigt kan fejre 1 års fødselsdag i denne måned – det er slet ikke tosset for Toto at fejre fødselsdag som en del af gæsternes top 10.

Om Toto skriver gæsterne bl.a.:

“Super god betjening. Fremragende vin og mad. Vi kommer igen (og igen)….” – Klaus

“Det her er value for money.” – Mogens

“Igen en fuldstændig fantastisk oplevelse. Der er ikke en finger at sætte på noget. Den ultimative bedste restaurant i København. Mad, personale og stemning er verdensklasse” – Stine

“Udsøgt smagsoplevelse. Fantastisk stemning. Dejligt personale. De bedste rammer for en perfekt aften. Og så endelig sådan et sted på ‘ønskeøen’!!” – Marie

“Noget af det bedste mad, jeg har fået i lang tid! Super hyggeligt sted, og meget venlig betjenening.” – Rebecca

Top 10 Sjælland i januar 2018

  1. Søllerød Kro, Holte
  2. ENOMANIA, Frederiksberg C
  3. Il Gallo Nero, Marchio Q REI, Hillerød
  4. Støvlet Katrines Hus, Sorø
  5. Restaurant Krebsegaarden, København K
  6. Toto Vin & Spisebar, København S
  7. Bandholm Hotel, Bandholm
  8. Nærvær Vinbar, København K
  9. LaLaLa, København K
  10. Asador, København K

Om gæsteanmeldelserne

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for januar 2018 er baseret på 17.711 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere gæsteanmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...