Nu åbner Anker i Aarhus

thumb image

Den fransk inspirerede Restaurant Anker slår dørene op for første gang d. 3. marts på nordhavnen i Aarhus.

Nu er der ikke længe til, at Smilets by bliver en madoplevelse rigere, når Restaurant Anker byder sine første gæster indenfor i begyndelsen af marts.

Restauranten, der er placeret på promenaden i den gamle fiskerihavn i Aarhus, er inspireret af det franske køkken, og med en skøn udsigt til den gamle træskibshavn kan du nyde retter som bøffer, snegle, foie gras samt masser af fisk og skaldyr.

Ruller ikke med øjnene

Her er det madoplevelsen og de gode råvarer, der er i højsædet.

”Selv om konceptet er fransk, ruller vi ikke med øjnene, hvis du bestiller en bøf, vil dele en hovedret eller udtaler vinen forkert. Når det er sagt, er vi også et sted, hvor du kan sige hummer uden at skamme dig. Vi er det mindst franske, franske brasserie i Danmark”, lyder det i Restaurant Ankers egen beskrivelse.

Kendte folk bag

Bag restauranten findes et velkendt ansigt på den aarhusianske madscene. Restauranten er nemlig drevet af familien Schultz, ejere af firmaet Smag og Slægt, der i forvejen står bag to andre Aarhusianske restauranter, Den Lille Kro i Nørregade og Martino på Marselisborg Havn.

Restaurant Anker kan besøges både til frokost og aften, ligesom der er mulighed for at fejre bryllupper, fødselsdage eller andre særlige øjeblikke i livet. Restauranten har plads til 150 gæster.

Hvor: Fiskerivej 12, 8000 Aarhus C
Hvornår: Åbner d. 3. marts 2018 (åbningsreceptionen finder sted d. 2. marts kl. 14:00-20:00)


Book bord på Anker ➤

You may also like...