Top 5: Årets første favoritter i København

thumb image

Årets første måned er gået på hæld, og det betyder, at det er tid til at afsløre 2019’s allerførste top 5. Se hvilke restauranter, der kom bedst fra start i januar.

I januar har 19.296 gæster anmeldt deres restaurantbesøg på DinnerBooking.com.  I København var gæsterne glade for mad fra flere steder i verden, men især for dansk mad, det sydeuropæiske køkken, alt godt fra havet og Michelin.

På toppen af podiet finder vi Restaurationen, der forkæler deres gæster med det moderne danske mad i centrum. Her lyder det blandt andet fra gæsterne:

“Tak for en vidunderlig aften. Alt sad lige i skabet, bedste mad og betjening jeg har prøvet i lang tid” – Pia

Smag på hele verden

På anden pladsen finder vi en debutant på toplisten, nemlig Omar der ligger på Nørrebro. Her kan du smage dig lidt igennem hele verden med deres delemenuer. Her siger gæsterne.

“Tak for endnu en dejlig aften. Omar kan noget helt særligt med mad og mennesker” – Bo.

Se resten af toplisten lige her:

Topliste for København januar 2019

  1. Restaurationen, København K
  2. Omar, København N
  3. Krebsegaarden, København K
  4. Krogs Fiskerestaurant, København K 
  5. Kong Hans Kælder, København K

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for januar 2019 er baseret på i alt 19.296 danske gæsteanmeldelser

You may also like...