Jomfruhummertatar og hjemmetørret oksehjerte: Unik smørrebrødsrestaurant rykker ind i Odense

thumb image

Er du vild med smørrebrød? Så kommer du måske til at befinde dig lidt mere i Kongensgade i den kommende tid, når smørrebrødsrestauranten HOS i dag slår dørene op i den fynske hovedstad.

I dag sker der nye spændende ting på adressen Kongensgade 65, når smørrebrødsrestauranten HOS tænder op i komfuret for første gang. I køkkenet, der har base i de klassiske danske og franske madtraditioner, sætter de deres eget særlige præg på de klassiske rugbrødsmadder.

Nutidigt smørrebrød i centrum

Foto: HOS

Her kan du komme forbi og sætte lidt krydderi på hverdagen med smørrebrødskreationer som jomfruhummertatar med hummerreduktion, tatar af dansk okse med fermenteret hvidløg, ramsløg og hjemmetørret oksehjerte og hjemmemarineret nordsøsild som blot nogle af de appetitvækkere, der gemmer sig på frokostkortet klar til at forkæle dine smagsløg.

Er du mere til retter uden rugbrød, er der også mulighed for at bestille a la carte retter som ristet kulmule eller tarteletter.

Selv om HOS primært er en frokostrestaurant inviterer de også fredag og lørdag aften indenfor til deres a la carte kort, som er spækket med lækre snacks og alle husets favoritter. Du kan blandt andet gå på opdagelse i deres 4-retters menu til 375 kroner.

Hos Restaurant HOS er der garanti for, at alle retter er baseret på de bedste danske og fynske råvarer. HOS har fokus på både økologi og bæredygtighed, og denne omtanke og dedikation kommer også til udtryk i deres madlavning.

Foto: HOS

Foto: HOS

Parret bag navnet

Navnet HOS er et anagram sammensat af forbogstaverne på de to dedikerede mennesker, der står bag restauranten. Michelle Hemme & Jakob Spolum. Begge har de efterhånden en årelang erfaring fra nogle af landets mest anerkendte spisesteder.

Jakob Spolum er udlært kok fra Ruths Hotel i Gl. Skagen, hvor han senest har fungeret som køkkenchef. Derudover har han ligeledes været køkkenchef på Restaurant Pasfall i Odense, Munkebo Kro samt tilmed både køkkenchef og medejer af gourmetrestauranten Sletten i Humlebæk.

Foto: HOS

Spolums bedre halvdel og partner er Michelle Hemme, som er udlært tjener fra Sortebro Kro. Siden har hun været restaurantchef på Kok og Vin, arbejdet på Uformel og Formel B, været souchef på Sletten, og senest har hun været restaurantchef på Ruths Hotel i Skagen. Udover den brede erfaring som både tjener og restaurantchef er Michelle Hemme også uddannet Sommelier og tilmed optaget i Dansk Sommelier Forening.

Hvor: Kongensgade 65 , 5000 Odense C
Hvornår: 1. februar 2019


Book bord på HOS ➤

Lige nu deltager HOS i DinnerDays, hvor du kan spise tre retter for 210 kr. (+gebyr). Køb dine billetter her:


Køb billet til HOS til DinnerDays ➤

You may also like...