Top 5: En fuldstændig fantastisk smagsoplevelse i Aarhus

thumb image

En Bib Gourmand restaurant har ramt toppen af gæsternes hitliste i marts måned. Se hele top 5 i Aarhus lige her.

Dejlig oplevelse, skøn mad, søde tjenere. Roserne er mange, når det kommer til marts måneds hit-restaurant i Aarhus ifølge gæsternes anmeldelser på DinnerBooking.com.

Her har mere end 26.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg i marts.

Bæredygtigt Bib Gourmand

Restauranten, der er placeret på Frederiks Allé på Frederiksbjreg, giver dig en gourmetoplevelse med fokus på bæredygtighed og omtanke. Stedet er også hædret med en Bib Gourmand i Michelin Guiden.

Hvis du ikke allerede har gættet det, er det selvfølgelig Restaurant Hærværk, vi taler om, der slog dørene op tilbage i 2014.

Her er menuen altid dynamisk og nøje udvalgt efter, hvilke råvarer der er til rådighed den dag. Derfor kan du først danne dig et overblik over din spiseoplevelse, når du ankommer til restauranten, hvor du blandt andet kan sætte tænderne i en 5 retters menu med snacks til 455 kr.

Et koncept der tydeligvis går rent ind hos gæsterne.

Fantastisk aften

Det siger gæsterne:

“En fuldstændig fantastisk smags oplevelse. Det er absolut ikke sidste gang vi har besøgt Hærværk”

“Fantastisk aften! Anderledes, men super lækker mad, der gang på gang overraskede, og med supersøde, vidende tjenere. Kan kun anbefales”

Se resten af Top 5 i Aarhus lige her.

Top 5 Aalborg februar 2019

  1. Hærværk, Aarhus C
  2. Nordisk Spisehus, Aarhus C
  3. Domestic, Aarhus C
  4. Gastromé, Aarhus C
  5. Kähler Villa Dining, Risskov

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for marts 2019 er baseret på i alt 26.164 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...