Top 5: Gourmet-kro er junis sommerhit i Nordjylland

thumb image

Kromad”, fransk brasserie, vegetar. Gæsterne i Nordjylland var vilde med mange forskellige smage i årets første sommermåned. Allervildest var de med Mortens Kro.

Da kokken Morten Nielsen var barn, legede han, at han havde sin egen restaurant, Mortens Kro, i sine forældres stue. De fleste Aalborggensere ved, at drømmen om egen restaurant blev til virkelighed, og den populære Restaurant Mortens Kro besøges flittigt af sultne gæster på Mølleå Arkaden midt i Aalborg.

Her serveres moderne gourmet og smørrebrød til frokost. Ceviche af torsk, dansk sommerbuk, franske ostespecialiteter, er bare noget af det, som menukortet går og gemmer på.

Føler sig i centrum

Noget der i den grad falder i gæsternes smag. Gæsternes anmeldelser på DinnerBooking.com har nemlig sendt Mortens Kro helt i top over de bedste spiseoplevelser i juni måned.

Og der er da heller ikke et øje tørt, når gæsterne kommer med deres rosende ord.

Vi havde en super oplevelse. Dejlig måde at nyde vores sølvbryllup på dagen i tosomhed. Vi opdagede, at vi var blevet underholdt i 4 timer da vi gik, men tiden var fløjet af sted. Betjeningen var super nærværende, og selv om vores tjener havde andre borde at servicere, havde vi oplevelsen af at være i centrum. Det er ikke sidste gang vi vil forkæle os selv på Mortens Kro.

– Michael

Rigtig imødekommende og venlig betjening, vi følte os meget velkomne fra første øjeblik. Maden var udsøgt og vinene godt afstemt til retterne. Vi kommer gerne igen, næste gang vi besøger Aalborg.

– Marit

Se resten af toplisten her:

Top 5 Nordjylland juni 2019

  1. Mortens kro, Aalborg
  2. Rositas Bistro, Aalborg
  3. Abstrakt, Hirtshals
  4. Ubat Veggie, Aalborg
  5. Kulturhuset, Blokhus

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for juni 2019 er baseret på i alt 25.586 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...