Nu går det snart løs til Copenhagen Jazzfestival - her kan du forkæle både høre - og smagssansen - DinnerBooking Blog
thumb image

Nu går det snart løs til Copenhagen Jazzfestival – her kan du forkæle både høre – og smagssansen

Nu er der ikke længe til, at det går løs til Copenhagen Jazz Festival 2018. Skal du med? Så har vi samlet en guide til dig med steder, hvor høre – og smagssans begge kan blive forkælet af lækre jazzede toner og et dejligt måltid mad.

Snart vil et lydtapet af jazzede toner sprede sig over København, når Copenhagen Jazz Festival løber af stablen d. 6.-15. juli 2018. København har en lang historie som jazzby og festivalen, der har eksisteret siden 1979 er også en af Europas største jazzfestivaler. Skal du være med til at fejre og dele kærligheden til jazzen på musikfestivallen, når der bliver spillet løs i byens parker, torve, klubber og scener med mere end 1000 koncerter rundt omkring i byen?

I løbet af festivalen vil der være flere koncerter på Vinbaren Vesterbro Torv og Café Livingstone, der begge har lavet særlige arrangementer til anledningen, hvor du kan få en jazz menu, mens du nyder koncerten.

Vinbaren Vesterbro Torv

Foto: Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinstue er del af CPH Jazzfestival 2018’s koncertserie i deres intime lokaler på Vesterbro Torv. Her har du mulighed for at høre Malene Kjærgaard, Chris Tanner, Michelle Darling, Wallace & Wamberg, Zier Romme, Tom & Oliver McEwan, Birgitte Soojin, Sofia Ribeiro, Jesper Brun Pajor og Brickman/Dall Trio.

Billetten inkluderer:

  • Nordisk Tapas
  • Dessert
  • Entré

Pris per person kr. 295,-

Læs mere om artisterne og book dine billetter lige her – til venstre på siden kan du klikke på vælg tema og herefter på Copenhagen Jazz Festival 2018, hvor du kan se alle events.


Køb billetter på Vinbaren Vesterbro ➤

Café Livingstone

Café Livingstone deltager til Copenhagen Jazz Festival med ikke mindre end 5 optrædende fordelt over ugen som er: Boogie Dolls, The Barbieshop, Singers, “Jan Harbeck, Thor Madsen og Jeppe Skovbakke” og “Kjeld Lauritsen, Per Gade og Søren Frost”.

Til denne fest ved søerne er der sammensat to jazzede menuer: Beer & Burger eller Wine & Tapas.

Ved at bestille bord er du sikret en siddeplads til koncerten, og du kan på aftenen vælge, om du føler for den druede eller humlede menu.

Pris for bord, menu og jazz pr. person kr. 179,-

Alle koncerter starter kl. 16:00 og slutter kl. 18:00.

Læs mere om artisterne og book dine billetter lige her – til venstre på siden kan du klikke på vælg tema og herefter på Copenhagen Jazz Festival 2018, hvor du kan se alle events.


Køb billetter på Livingstone ➤

Flere restaurant nyheder...