TOP 5 Jylland: Gæsterne kører gerne fire timer for denne restaurant

thumb image

Aftensmaden var den lange køretur værd. Det fortæller en gæst, som har besøgt restauranten, der i februar var den bedst anmeldte restaurant i Jylland. Foto: Jimmy Støvring, Mediebroen

“Fire timers kørsel for aftensmad er turen værd. Det er en eksplosion af smage, og efter en “stor essens” svæver vi på en sky. Kan absolut anbefales. Mad, service og stemning er i top.” Sådan skriver Lone, som besøgte restauranten Essens i November.

De sidste par måneder har flere gæster tilsyneladende haft en tilsvarende spiseoplevelser på restauranten, der ligger midt på gågaden i Frederikshavn. Opgørelser fra DinnerBooking viser nemlig, at Essens ligger på første pladsen over bedst anmeldte restauranter i Jylland i februar.

“Vildeste fiskeoplevelse ever”
I 2019 kom restauranten for alvor på det gastronomiske landkort, da Essens blev kåret som årets fiskerestaurant af Den Danske Spiseguide. Noget, som ikke er gået ubemærket hen. Og derfor er det ofte fiskeretterne, der trækker gæsterne til.

Foto: JSfoto
Foto: Jimmy Støvring, Mediebroen

“Den vildeste fiske-oplevelse ever. Jeg tror aldrig, jeg har fået så lækker mad, kvalitet og service til prisen. Og ikke uden grund Danmarks bedste fiskerestaurant i 2019. 1000 tak for mad,” skriver Dennis og krediterer med seks stjerner.

Det er intet under, at Essens blev årets fiskerestaurant og februars bedst anmeldte restaurant.

God smag og nærvær
Restaurantchef Tonny Kristensen og teamet har nemlig helt styr på køkkenet. Tonny Kristensen er yderst erfaren i branchen. I tretten år bestred han jobbet som køkkenchef på den velrenommerede fiskerestaurant Snerlen. I dag styrer han køkkenet på Essens og byder indenfor i restauranten, hvor den gode smag, nærvær og hygge er essensen af spiseoplevelsen.

“Fantastisk god service. Skønt Frederikshavn har den bedste restaurant ever. Han gør det super godt, ham Tonni,” roser Gitte, der besøgte restauranten i midten af februar.
Se resten af Top 5 for Jylland herunder:

I køkkenet har teamet helt styr på retterne.
Foto: Tonni Kristensen

Book bord på Essens her ➤

Top 5 Jylland, februar 2020

  1. Essens
  2. Bind
  3. Munken
  4. Gastromé
  5. Domestic

Om opgørelsen
Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for februar 2020 er baseret på i alt 26673 danske gæsteanmeldelser.

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com.

You may also like...