Top 5 København: Her bliver gæsterne modtaget, som var de gamle venner

thumb image

Som gæst får man en varm modtagelse, når man besøger denne restaurant. Den er på månedens top 5 over bedst anmeldte restauranter i København.

“Som altid var alt i top, og vi blev modtaget som var vi et gammelt vennepar. Maden var top 1 på listen, og det var dejlige tjenere og kokke. Vi vil altid vende tilbage,” skriver Anette om sit restaurantbesøg og krediterer med seks stjerner til Restaurationen.

Går igen blandt de bedst anmeldte
Restaurationen er beliggende i hjertet af københavn, og det er ikke første gang, at restauranten er på månedens top 5. Siden 1991 har makker- og ægteparret Lisbeth og Bo Jacobsen drevet restauranten, og de har gennem årene gjort gæsterne glade med smagsoplevelser i hyggelige rammer. Det gjorde de også i februar, hvor Restaurationen ligger på en fjerde plads over bedst anmeldte restauranter i København.

Værtsparret gik rundt og hilste på gæsterne
“Det var en fornøjelse, at Bo og Lisbeth gik så meget rundt ved bordene og talte med gæsterne,” fortæller gæsten Katrine om det nærværende værtspar. Mens Frederiks beskriver sit besøg i midten af februar således:

“Som altid tårnhøj kvalitet i alle elementer. Fuld af smag med perfekt elegance og finesse. Imponerende dejligt vinkort, fyldt med spændende flasker til rimelige priser.” Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com.


Book bord på Restaurationen her ➤

Se hele top 5 for København herunder.

  1. Restaurant Krebsegaarden
  2. RALPHs Mad & Vin
  3. Nyhavnskroen
  4. Restaurationen
  5. Toto Vin & Spisebar

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for februar 2020 er baseret på i alt 26673 danske gæsteanmeldelser.

Flere restaurant nyheder...