Luksus ad libitum for 248 kr.: Populær brunch-café lancerer nyt aftenkoncept

thumb image

Caféen ved søerne er københavnerkendt for deres brunch. Nu lancerer de et nyt aftensmadskoncept med luksus ad libitum, hvor du kan spise og drikke til rimelige priser.

Klassiske retter og langtidsstegt kød til grønne vegetariske og veganske retter.

Buffeten har meget at byde på, når Café Livingstone den 6. marts genopliver den med farverige retter og et nyt madkoncept, der gør det muligt for gæsterne at smage på hele menukortet og drikke til rimelige priser. Fra søndag til torsdag kan du tage for dig af retterne og drikke for kun 248 kr. Mens prisen for ad libitum er 278 kr. på fredage og lørdage.

Åben bar
På samme vis som retterne vil drikkevarerne være tag-selv. Med den åbne bar kan man som gæst selv skænke et glas af et væld af drikkevarer: fire forskellige specialøl på fad, rødvin, hvidvin, rosé og prosecco. Hvis man ikke ønsker alkoholiske drikke, har man mulighed for at vælge blandt hjemmelavede lemonader.

Friske forsyninger
Tag-selv-bordet vil løbende blive forsynet med friske retter af caféens kokke, der med det nye koncept får en ekstra frihed til at kræse om maden og tilføje nye retter, som kan spille sammen med det store madudvalg. Derfor kan man som gæst også forvente en udskiftning i retter, og caféen lægger op til en spiseoplevelse, der fra gang til gang vil overraske.

I åbningsugen fejrer Livingstone det nye madkoncept med rød løber, og som gæst vil man blive budt velkommen med et glas champagne.


Book bord på Livingstone ➤

Hvornår:
6. marts

Hvor:
Livingstone
Sortedam Dossering 81, 2100 København Ø

You may also like...