Top 5 Nordjylland: Kokke-ægtepar imponerer i Hirtshals

thumb image

Der er ingen grund til nordjysk beskedenhed hos restaurant Abstrakt. Restauranten ligger nemlig på en solid førsteplads over bedst anmeldte restauranter i Nordjylland. Se alle gæsternes favoritter i november her.
Foto: Abstrakt

Kokkeparret Kamilla og Simon Emil Schiøtt Christensen har siden 2017 beriget det nordjyske med gastronomiske oplevelser i særklasse. Her i det vindblæste og naturskønne Hirtshals har restauranten formået at forene beliggenhed og menukort, og giver dermed sine gæster en unik spiseoplevelse med respekt for lokalområdets friske råvarer.

Med udsigt over havnen serverer Kamilla og Simon Emil veltilberedte og velsmagende retter, der har høstet stor anerkendelse i lokalområdet og blandt de mange gæster, der hvert år rejser langs den nordjyske kyst.

Mere end blot et restaurantbesøg

Fantastisk oplevelse. Mad, service, atmosfære og velkomst var absolut perfekt. Besøget på Abstrakt var – som altid – meget mere end blot et restaurantbesøg. Det er en oplevelse, som vi kan snakke om i dagevis, og hver gang er vi vildt imponeret over, hvad I præsterer på jeres egen helt specielle og afslappede måde. Tusind tak for mad, skriver Tina Sofie.

Vi har spist på Abstrakt adskillige gange, og hver gang har det været perfekt, både hvad angår det kulinariske og betjeningen. Jeg vil sige, at der ikke findes bedre gourmetrestaurant i hele Vendsyssel end Abstrakt, og vi i Hirtshals er stolte af jer, skriver Anette og sender en hyldest fra lokalområdet med på vejen.

Top 5 Nordjylland november 2019

  1. Abstrakt, Hirtshals
  2. Rositas Bistro, Aalborg
  3. Tabu, Aalborg
  4. Essens, Frederikshavn
  5. Musikkens Spisehus, Aalborg

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for november 2019 er baseret på i alt 20802 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...