Top 5 Odense: Gæster kommer helt sikkert igen!

thumb image

Mange gæster har spist sig gennem Odenses restauranter i november. En af månedens favoritter er en anmelderrost og prisvindende gourmetrestaurant. Et sted gæsterne gerne vil besøge igen og igen.

De har længe været spået som stor-favoritter til at få den første Michelin-stjerne til Fyn. Anmeldere står i kø med roser til restauranten, der er optaget i White Guide – ligesom den også er blevet hædret med flere priser til World Luxury Restaurant Awards i 2018. Blandt andet med prisen for bedste gourmet-køkken i Europa.

Og madeksperter fra ind – og udland er altså ikke ene om at synes, at The Balcony kan sit kram. Gæsterne har også stemt Restauranten i Vestergade ind på 2. pladsen over de bedst anmeldte restauranter på Fyn i november måned.

Følte os som de vigtigste i lokalet

The Balcony slog dørene op i april 2016 og har siden forkælet deres gæster med gourmetmad af sæsonens råvarer og god service. En service som flere gæster særligt fremhæver.

Udsøgt service med rigtig dedikeret introduktion af hver servering. Restauranten lykkedes med at få os til at føle os som de vigtigste personer i lokalet – Kim, gæst på The Balcony

Du kan vælge mellem deres nøje sammensatte menuer, der består af enten 5, 10 eller 15 serveringer – priserne starter på 398 kroner for 5 serveringer og 348 kroner for vinmenu hertil. Og oplevelsen er tilsyneladende så god, at gæsterne gerne vil komme igen.

Helt i top! Lækre og kreative retter, dejlig vin og super betjening. Vi kommer helt sikkert igen – Susanne, gæst på The Balcony

Se resten af Top 5 for Fyn i november her:

Top 5 Fyn november 2019

  1. Restaurant HOS, Odense
  2. The Balcony, Odense
  3. Bacchus, Odense
  4. ARO, Odense
  5. Cro’n, Odense

Om opgørelse

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for november 2019 er baseret på i alt 20802 danske gæsteanmeldelser

Se mange flere anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...