Konkurrencebetingelser

Konkurrencen “Vind 2 billetter til DinnerDays uge 7 2024” er arrangeret af Dinnerbooking.com via Facebook-siden DinnerBooking fra den 5. januar til den 12. januar 2024 kl. 12.

Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til: 

Dinnerbooking.com Att: Sofja Sivertsev

Lyongade 21, 1. 
2300 København S.  

ssv@dinnerbooking.com  

Konkurrencebeskrivelse

Konkurrencerne afholdes af Dinnerbooking.com via Facebook-siden DinnerBooking fra den 5. januar til den 12. januar 2024 kl. 12. Der udtrækkes én tilfældig vinder blandt alle indkomne kommentarer på selve Facebook-opslaget. 

Hvem kan deltage?

Kun personer, der er bosiddende i Danmark og fyldt 13 år, kan deltage. Er en potentiel vinder under 13 år ved deltagelsen i konkurrencen, mister deltageren sin ret til præmien, og en ny vinder bliver fundet. Ansatte i Dinnerbooking.com, samt medlemmer af disses husstande, kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse alene garanterer ikke, at deltageren vinder. 

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Dinnerbooking.com sig retten til at udelukke deltagere fra lodtrækningen. 

Hvordan deltager du?

Følg anvisningen for deltagelse i Facebook-opslaget.

Præmie

Vinderen vil modtage 2 billetter til en af de restauranter, der deltager ved DinnerDays til en værdi af minimum 540 kr. Præmien inkluderer ikke drikkevarer. Vinderen vil modtage praktiske informationer om, hvordan præmien indløses via Facebook Messenger.

Præmien skal indløses i perioden den 9.-18. februar 2024, hvor DinnerDays afholdes. Præmien kan ikke indløses udenfor angivne periode eller på andre restauranter.

Præmien kan ikke refunderes. Dog er det muligt at videregive præmien til en anden, hvis man ikke ønsker denne går tabt.

Ingen pengealternativer eller anden ombytning af præmien er tilladt. 

Kåring og underrettelse af vindere 

Vinderen bliver trukket ved en tilfældig lodtrækning blandt alle, der har deltaget i perioden fra den den 9.-18. februar 2024 kl.12.

Vinderen bliver kontaktet via Facebook. Arrangøren har intet ansvar for at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden for 24 timer efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og ny vinder vil blive fundet. 

Hvis en potentiel vinder ikke er berettiget til deltagelse, eller hvis han eller hun ikke har godkendt disse betingelser, eller ikke vil modtage præmien af en eller anden grund, vil den potentielle vinder blive diskvalificeret, og en alternativ vinder blive udtrukket. 

Ansvar

Denne kampagne er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook. Deltagernes information er kun tilgængelige af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart. 

Når du deltager i konkurrencer udbudt af Dinnerbooking.com accepterer du, at vi gemmer dine kontaktoplysninger (se også persondatapolitik). Deltageroplysninger slettes efter præmieoverrækkelsen og senest 1 måned efter konkurrencens afslutning. 

Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne kampagne tilfalder udelukkende arrangørerne. 

You may also like...