Byens Bedste 2022: Disse spisesteder løb med priserne i København

thumb image
Foto: København

Efter en intens konkurrence og en nervepirrende trommehvirvel er det langt om længe blevet offentliggjort, hvilke restauranter i København der er løbet med de eftertragtede titler som Byens Bedste 2022.

For 21. gang har Berlingskes AOK-redaktion kåret Byens Bedste. Danskerne og AOK-juryen har talt og stemt på deres favoritter!

Over de seneste år er det buldret frem med ambitiøse restauranter, der har taget København med storm og gjort hovedstaden til et sandt madmekka. Derfor er det også en prestigefuld pris at vinde, når man blandt så mange skønne restauranter bliver stemt på som værende den allerbedste indenfor et givent område.

Læs videre her og find ud af, hvem der løb afsted med sejren af henholdsvis byens bedste smørrebrød, byens bedste bistro og byens bedste restaurant 2022.

Byens Bedste Smørrebrød: Restaurant Palægade

Vinderen:
Restaurant Palægade

På Restaurant Palægade får du serveret stilrene smørrebrød, der rækker langt udover det sædvanlige. Du kan blandt andet nyde en fersk norsk sild, som er blevet let flammegrillet og dernæst pyntet med en sommerlig topping af æggecreme, nye grønne ærter, agurk, syltede løgringe og urter. Det klassiske stjerneskud bliver desuden lavet af pighvar og toppet med ægte caviar af baerii-typen. Der er altså langt fra madpakkens klapsammenmadder til Palægades næsten royale smørrebrødsanretninger.
Palægade 8, 1261 København K

De nominerede:
Selma
Møntergade
Boulevarden
Lumskebugten

Byens Bedste Bistro: Ristorante Circolo

Vinderen:
Ristorante Circolo

På Frederiksberg ligger der et lille stykke af Italien, som går under navnet Ristorante Circolo. En lille perle, hvor du blandt andet kan nyde friske pastaretter med muslinger, skalddyr, bistecca og andet godt fra det toscanske køkken. Den italienske restaurant er idyllisk indrettet med store spejle for enderne af lokalet og smukke gule gardiner, der går fra gulv til loft. Her hersker der en autentisk italiensk atmosfære, og når du først sætter tænderne i en pappardelle og tager en tår af din kølige hvidvin, vil du med ét føle, at du sidder nede i støvlelandet under den italienske sol.
Gammel Kongevej 74D, 1850 Frederiksberg

De nominerede:
Prins
Lupa
Lamar
Silberbauers

Byens Bedste Restauranten: Levi

Vinderen:
Levi

Hos Levi kan du opleve det italienske og japanske køkken gå op i en højere enhed. Her får du serveret udsøgt fusionsmad i en uformel og afslappet atmosfære, der legemliggør og forener det gamle Italien og japansk raffinement, i hjertet af København. Levi byder på et lækkert à la carte-kort – og hvis du ikke helt kan bestemme dig, kan du vælge at bestille deres omakase-menu, hvor kokken får frie hænder til at forkæle dig med sine egne favoritter.
Ny Østergade 24, 1101 København K

De nominerede:
Geranium
Noma
Jatak
Holly

You may also like...