Aarhus: Café med friskbagte croissanter vinder Byens Bedste 2019

thumb image


I aftes uddelte Århus Stiftstidende ’Byens Bedste 2019’. Her løb den australsk-inspirerede café, The Lazy Wombat, med en af priserne og kan nu kalde sig for Aarhus’ bedste café.  


Torsdag aften blev Aarhus’ bedste café kåret under et stort show i Musikhuset med Natholdets Anders Breinholt som konferencier. Prisen ’Byens Bedste’ blev uddelt for 13. gang af Århus Stiftstidende, som hvert år modtager nomineringer fra over 100.000 mennesker. Og i år har de altså været ellevilde med caféen The Lazy Wombat, der blandt andet er kendt for sine sprøde og lune croissanter.

Frisk bagværk går lige i madhjertet
Byens bedste café ligger i Ceresbyen og bestyres af James Caldwell, der for fem år siden rejste fra Sydney til Danmark, og her besluttede han sig for at introducere sit hjemlands livlige cafékultur for danskerne. Der er noget, der tyder på, at der har manglet et australsk cafékoncept i den jyske hovedstad, for på kort tid er The Lazy Wombat blevet et hit hos gæsterne, og særligt det friske bagværk, som bages hver morgen i caféens mikrobageri, har fået en plads i aarhusianernes madhjerter.  

På The Lazy Wombats sociale medier strømmer lykønskningerne også ind.  

Kæmpe tillykke til jer alle sammen! Det har I så meget fortjent, skriver en bruger, mens en anden roser menuen:

Vi er ikke de eneste, der synes, at The Lazy Wombat laver byens bedste kaffe, kage og brunch!

Spændingen sitrede
Allerede i august havde folk mulighed for at indstille byens bedste steder – som er alt fra ’Byens Bedste Genbrug’ til ’Byens Bedste Spisested’. Efterfølgende samles de fem steder, der har fået flest nomineringer, i de fjorten forskellige kategorier, og så skal der stemmes. Derudover sidder der også en jury og giver deres besyv med. Juryen består af: Chefredaktør Jan Schouby, madredaktør Jacob Vestervig, tidl. direktør for TV2 Østjylland Peter Kramer, Studievært Simone Arvad, Chefredaktør for Aarhus Panorama Alexander Loft Birkmose, topblogger Sidsel Hamann og tidl. basketballstjerne Chris Christoffersen.
Til slut bliver pointene talt sammen, og vinderne blev altså afsløret i går ved aftenens prisuddeling, hvor stemningen var i top og spændingen sitrende.

Også stort tillykke til…

… Disse caféer med nomineringer ’Byens Bedste Café’.  
Englen
Åland
Hamanns Emma 1990
Casablanca


Book besøg på Åland her! ➤


Book besøg på Casablanca her! ➤


You may also like...