Top 5 Aarhus: Frokostrestaurant frister med flæskeæggekage og nostalgi

thumb image

På en flot tredjeplads over favoritrestauranter i Aarhus finder man Restaurant Skovmøllen, hvor gæsterne får serveret klassiske danske retter i historiske rammer.

Siden 1800-tallet har Skovmøllen været beværtning og et attraktivt udflugtsmål for besøgene, der søgte et fristed og frisk luft. Restauranten er stadig den dag i dag et populært spisested for gæster, der besøger den falmende efterårsskov, går tur ved herregården og mølledammen eller bevidst opsøger spiseoplevelsen i de traditionsrige rammer.  

”Der spreder sig en stemning i rummet af tilfredshed og glæde over oplevelsen som er både for øjet og ganen,” roser en gæst.

Til ganen finder man blandt andet klassiske danske frokostanretninger, som æggekage, smørrebrød og stjerneskud, tilsat ekstra omhyggelighed og fortolket med et moderne twist. Og den ideelle kombination af nye smagsoplevelser og omgivelser i ægte Morten Korch-stil er noget, gæsterne kan lide, og de har altså kvitteret med en flot tredje plads til Restaurant Skovmøllen.

Værter havde tid – selvom der var travlt  

Det var en super oplevelse. Maden var simpelthen fantastisk, og betjeningen var uovertruffen. Stemningen var dejlig afslappende, og værterne havde tid til at hyggesnakke, selvom der var travlt. Absolut noget vi vil benytte os af igen og anbefale til vores venner og bekendte. – Hanne

Tilbragte nogle timer i de dejlige stuer på Skovmøllen. Dejlig mad og betjeningen er i top. Der spreder sig en stemning i rummet af tilfredshed og glæde over oplevelsen som er både for øjet og ganen. Glæden smitter fra bord til bord og man går derfra med en dejlig følelse. – Ally


Restaurant Skovmøllen er en frokostrestaurant, og de har derfor kun åbent om eftermiddagen – på nær weekender, hvor de også serverer brunch.

Det er ikke kun Skovmøllen, som gæsterne har været glade for i oktober. Se resten af Top 5 nedenfor.  

Top 5 Aarhus oktober 2019

1. Gastromé, Aarhus C
2. Villa Dining, Risskov
3. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
4. Nordisk Spisehus, Aarhus C
5. Restaurant Mejeriet, Mårslet

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for oktober 2019 er baseret på i alt 26.258 danske gæsteanmeldelserYou may also like...