Jul i Aarhus: Spis saftig and og sprød svær uden du skal stresse i køkkenet

thumb image

December er travl nok i forvejen med julegaveræs og koordinering af julens sammenkomster. Her er der nogle restauranter i Aarhus, som vil sikre, at din juleaften bliver nem og lækker med mad ud af huset.

“Børn, nu er jeg bleven træt, og I får ej mere. Moder er i køkkenet, nu skal hun traktere…”. En vise vi kender ud og ind. Det samme gør vi, når det kommer til tumult med planlægning, indkøb, pynt og hastværk, så vi alle kan sidde rundt om det nydelige bord juleaften og spise den gode julemad.

Men julen behøver ikke at være så besværlig endda, og vejen dertil kan godt være nem og ligetil. Bestil din julemad hos kyndige kokke, så ordner de indkøb og menu, mens du bare skal fokusere på at have en hyggelig aften sammen med dine kære.

Vi guider dig her til to gode bud, hvorfra du kan bestille julemad to-go.

Julemenu fra Smag & Slægt

Smag & Slægt julemenu - julemad
Foto: Smag & Slægt

Slip for at stresse over om anden nu bliver tør. Det gør vi hvert fald altid. Og vi kan aldrig finde det stegetermometer!

Smag & Slægt tilbyder en klassisk juleaftens-takeaway bestående af to retter. Du får helstegt and på menuen med svesker, æbler og persille, hvortil der serveres brune- og hvide kartofler, æbler med gelé, rødkål og lækker, smagfuld andesovs til.

Til dessert står den på…….trommehvirvel…….risalamande med kirsebærsovs og ristede mandler. Og den vil med sikkerhed godt kunne udkonkurrere den, du plejer at servere ved bordet.

Du får selvfølgelig også en udførlig tilberedningsvejledning til opvarmning af hovedretten, så du slipper for det hårde arbejde. Og en tør and!

Pris: 289 kr. pr. person (ekskl. gebyr)

Adresse: Fiskerivej 12-14, 8000 Aarhus C


Globen Flakket

Hos Globen Flakket tilbyder de også en lækker 2-retters julemenu.

Du får andebryst og confiteret andelår på menuen med waldorfsalat, rødkål, hvide og brune kartofler med andesky sauce m.m. Du skal heller ikke snydes for risalamanden her – det hører til! Alt er tilberedt, du skal blot varme og anrette maden.

Vil du have flæskesteg med puffet svær til julemenuen, kan du også tilvælge det. Du kan også tilkøbe en forret, som er lakserilette med grønkålssalat og brød med aioli.

Pris: 199 kr. pr. person (ekskl. gebyr)

Adresse: Åboulevarden 18, 8000 Aarhus C


Ikke overbevist? Se flere restauranter i Aarhus, som serverer mad til jul og nytår
Se flere menuer i Aarhus.

You may also like...