Best of Odense: Her er byens bedste spiseoplevelser

thumb image

Odense er en herlig by fuld af lækre spisesteder. Gæsterne har stemt på deres favoritter, og nu er de bedste spisesteder blevet kåret til den årlige prisoverrækkelse Best of Odense! Se her, hvem vinderne er.

600 mennesker var samlet i Odeon i fredags for at kåre vinderne af det bedste, Odense har at byde på. Det hele løb af stablen til awardshowet Best of Odense, der er et tiltag fra Ugeavisen, hvor byens bedste steder indenfor forskellige kategorier kåres. For hvor skal man spise eller shoppe, og hvad er den bedste kulturoplevelse i Odense?

Byens topfavoritter skulle fejres, så der blev lagt op til stor fest med rød løber, høje klapsalver og Jacob Rising underholdte som vært. Awardshowet sluttede med et brag, da Sanne Salomonsen gav koncert som aftenens sidste indslag.

Foto: Best of Odense, Ugeavisen Odense

Inden showet havde odenseanerne stemt på deres favoritter i 16 forskellige kategorier, med titler som bedste håndværk, årets spire og byens bedste turistoplevelse. I denne artikel vil vi præsentere de to vindere indenfor bedste restaurant-oplevelse og bedste gå-i-byen-sted i Odense. Du kan se den fulde liste over vindere her.

Se vinderne indenfor kategorierne bedste gå-i-byen-sted og restaurant-oplevelse her:

Odenses bedste restaurant-oplevelse: Sortebro Kro

Det er anden gang at Sortebro Kro vinder prisen i kategorien “Restaurantoplevelse” ved Best of Odense. John Kofod, ejer og køkkenchef, modtog prisen. Til DinnerBooking udtaler John:

At vinde prisen foran så stærkt et felt af restauranter af vores gæster er kæmpe stort. Vi er meget, meget stolte og ydmyge. Odense, som nok er den hurtigst voksende restaurantscene i Danmark, hvor der hver eneste måned åbner nye restauranter, barer og caféer, gør kun prisen endnu bedre.

Har du selv lyst til at prøve Odenses bedste restaurantoplevelse, så finder du Sortebro Kro i et charmerende bindingsværkshus fra 1807, ved Den Fynske Landsby. Sortebro Kro kalder køkkenet for et ’moderne egnskøkken’, hvor maden laves fra bunden fra lokale råvarer og egen køkkenhave. Du kan nyde både frokost og aftensmad i de naturskønne omgivelser.

Adresse: Sejerskovvej 20, 5260 Odense S

Odenses bedste gå-i-byen-sted: Storms Pakhus

Foto: Storms Pakhus

Storms Pakhus vinder titlen tredje år i træk. I forbindelse med prisen udtaler restauranten, at “vi lover uendeligt mange flere oplevelser og hyggelige stunder i Pakhuset. Her vil der altid være plads til alle – unge som gamle”.

Storms Pakhus er Odenses største street food marked med hele 6 barer og 18 madboder, med alverdens søde, salte, sprøde, lokale og eksotiske smage. Der er noget for enhver smag, stemningen er hyggelig og uformel, med højt til loftet i den store hal.

Hold julefrokosten i Storms Pakhus

Ved du endnu ikke, hvor julefrokosten skal fejres, så er Storms Pakhus et oplagt bud! Større valgfrihed i menuen findes ikke i Odense, og så er der fri bar, DJ og dansegulv. Og selvfølgelig følger Pakhuset de aktuelle corona-retningslinjer, så festen foregår på sikker vis. Læs mere om julefrokosten ved Storms Pakhus her.

Adresse: Seebladsgade 21, 5000 Odense C

You may also like...